Tom Hanks si sotia lui, Rita Wilson, au Coronavirus

1
De Teodora Tirca
12 mart. 2020

Tom Hanks a facut publica vestea ca el si sotia lui au fost testati pentru COVID-19 (coronavirus), iar rezultatul a iesit pozitiv.

„Ca sa joc corect, asa cum toti ar trebui sa facem acum, trebuie sa va spun ca eu si sotia mea, Rita, ne-am testat pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit pozitiv”, a scris actorul de 63 de ani pe Instagram.

„Hei, oameni buni. Eu si Rita suntem in Australia. Ne-am simtit un pic obositi, ca si cum am fi fost raciti, si am avut ceva dureri musculare. Rita a avut niste frisoane repetate si un pic de febra. Rezultatul testului pentru coronavirus a iesit pozitiv”, a povestit Tom.

„Bun. Acum ce facem?”, a continuat el. „Oficialii au protocoale ce trebuie respectate. Noi, sotii Hanks, vom fi testati, izolati si observati pentru atat timp cat impun masurile de sanatate publica. Nicio zi in minus, nicio zi in plus. O sa va tinem la curent cu noutatile. Aveti grija de voi si de cei din jur”, a mai spus actorul.

Tom Hanks se afla in Australia pentru pre-productia unui film despre viata lui Elvis Presley, avand in vedere ca actorul il interpreteaza pe managerul de o viata al lui Elvis, Colonel Tom Parker. Insa filmarile au fost acum oprite.

„Am fost informati ca un membru al echipei noastre a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar filmarile au fost amanate. Lucram indeaproape cu agentiile de sanatate din Australia pentru a identifica si contacta pe oricine a luat contact cu persoana infectata. Siguranta membrilor companiei noastre este pe primul loc si ne luam masuri de precautie pentru a-i proteja pe toti cei care lucreaza pentru noi in jurul lumii. Persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID-19 primeste acum tratament”, a declarat Warner Bros, referindu-se la Tom Hanks.

Si sotia lui Hanks, Rita, a luat contact cu multi oameni in timpul sederii ei in Australia, mai ales ca a cantat pe scena  Emporium Hotel South Bank, dar si la Opera din Sydney sambata trecuta. A aparut de asemenea la emisiunea Today Show din Australia.

Foto: Getty Images.