Vesti bune pentru fanii „Friends“: Se pregateste o reuniune speciala!

1
De Maria Constantin
15 nov. 2019

Starurile si creatorii serialului „Friends”, lansat in urma cu 25 de ani, sunt in negocieri pentru a se reuni intr-un program special la HBO Max.

Sunt sanse sa-i vedem din nou impreuna pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer si Matt LeBlanc. Vedetele din „Friends” si creatorii serialului, David Crane si Marta Kauffman, poarta negocieri pentru o reuniune intr-un program special la HBO Max, platforma ce va fi lansata anul viitor.

O sursa citata de publicatia The Hollywood Reporter a spus ca, momentan, discutiile sunt departe de o intelegere si mai sunt cateva detalii de pus la punct. Daca acordul va fi semnat, marea provocare va fi gasirea unui program comun pentru toate vedetele, dar acesta ar fi cel mai mic impediment.

Vestea despre posibilitatea reunirii echipei din „Friends” survine in apropierea momentului in care serialul achizitionat de Netflix se pregateste sa paraseasca aceasta platforma. Anul viitor, serialul va fi inclus in lista HBO Max, platforma ce va fi lansata la o data inca necunoscuta, cu un abonament lunar de 15 dolari.

Jennifer Aniston, suparata ca a fost platita mai bine decat colegii ei din „Friends“

Surse citate de The Hollywood Reporter au declarat ca WarnerMedia, care detine HBO Max, a platit 425 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare pe cinci ani ale serialului. Netflix a achitat intre 80 si 100 de milioane de dolari pentru a avea aceasta productie in 2019.

Se pare ca presedintele WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt, isi doreste mult reuniunea echipei din „Friends”, eveniment care sprijina debutul platformei HBO Max.

Se pregateste ceva

Sursele citate sustin ca actorii sunt de acord cu ideea reuniunii. Actorii si creatorii serialului formeaza o familie unita si au pastrat o legatura stransa. NBC a organizat o mini-reuniune „Friends” in 2016, in onoarea regizorului si producatorului James Burrows, la care au participat cinci din cele sase staruri, mai putin Perry.

Pe 28 octombrie, Jennifer Aniston a respins zvonurile despre o posibila continuare a serialului, dar a spus in emisiunea TV realizata de Ellen DeGeneres ca se pregateste ceva: „Ne-ar placea sa se organizeze ceva, dar nu stim ce anume. Asa ca o sa incercam. Lucram la ceva.”

Aniston a revenit in televiziune cu serialul „The Morning Show”, a carui premiera a avut loc pe 1 noiembrie pe platforma Apple TV+, in care joaca alaturi de Reese Witherspoon. Acesta este primul ei serial dupa etapa „Friends”.

Recent, Jennifer Aniston a postat pe Instagram o imagine cu o mica reuniune a colegilor din „Friends”.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Daca negocierile pentru reuniunea „Friends” se vor termina cu succes, acest program va fi un element central al lansarii noii platforme de streaming HBO Max. Aceasta va fi disponibila in 2020 in Statele Unite si in 2021 pe plan international.

Inca poti sa-ti cumperi rujul nude pe care Jennifer Aniston l-a purtat in serialul Friends

Strategia lansarii unei platforme cu un eveniment special a fost abordata si de Disney. Compania si-a lansat marti platforma de streaming cu serialul mult asteptat „The Mandalorian”, inspirat din universul „Star Wars”.

Foto: Getty Images.