Kate Winslet va nara un film cu tematica vegana: Eating our way to extinction

kate winslet
1
De Flavia Parpala
21 aug. 2018

Actrita Kate Winslet va nara un documentar pro vegan, care se va numi Eating our way to extinction si care isi doreste sa-i inspire pe cei care il vizioneaza sa adere la o dieta bazata pe plante.

Filmul isi doreste sa expuna costul adevarat de a consuma carne, concentrandu-se in jurul conceptelor de compasiune, al mediului inconjurator, sanatatii si al economiei. Leonardo DiCaprio a descris un clip viral despre film ca fiind video-ul viitorului, pe care toate generatiile ar trebui sa isi doreasca sa il fi vazut azi.

Cu ajutorul unei campanii de strangere de fonduri, au fost stranse cele 140 000 de lire necesare in ianuarie 2017. Conform producatorilor Otto si Ludo Brockway, toata echipa a lucrat din greu de atunci.

Intr-un interviu pentru revista In Style, Kate Winslet a declarat ca este vegetariana, iar sotul sau, Ned Rocknroll, este vegan.

Conform actritei, sucurile vegane cu diverse legume verzi…

…precum kale, spanac sau castraveti, sunt pasiunea ei si parte din rutina ei zilnica de „ingrijire”.

„Exista foarte mult focus pe dieta pe baza de plante la noi in casa, mai ales acum ca sotul meu a devenit vegan. Educatia in acest sens este foarte distractiva, pentru ca esti obligat sa devii mult mai creativ cu mancarea,” a declarat actrita.

Nu exista inca o data exacta pentru lansarea filmului, cu toate ca se presupune ca va ajunge pe marile ecrane in 2019.

Otto si Ludo Brockway cred cu tarie ca este nevoie de o schimbare si ca exista un interes crescut catre o dieta bazata exlusiv pe plante, asa ca isi doresc sa inspire oamenii in acesta directie si sa creeze o miscare globala.

Ei spun ca celebritatile, liderii si atletii faimosi de peste tot adera la acest stil de viata, iar interesul ajunge pana in mediile mult mai comerciale.

Filmul isi doreste sa schimbe ceva in cei care il vizioneaza, sa impresioneze si sa inspire.

Foto: Instagram – Kate Winslet