Ce sa stii despre barbati.

Ce sa stii despre barbati ca sa ii cunosti mai bine si sa nu mai existe bariere in comunicare? In primul rand, ca nu sunt atat de duri pe cat par. Ba chiar sunt foarte emotivi!

De secole, barbatii spun ca nu inteleg femeile. In tot acest timp, s-a perpetuat ideea cum ca barbatii ar fi transparenti si deschisi in legatura cu orice subiect si, evident, mai usor de inteles. Dar nu este asa! De fapt, chiar barbatii au vorbit, pe Elitedaily.com, despre unele lucruri care ii caracterizeaza si pe care femeile nu le inteleg mereu.

Ce sa stii despre barbati. 10 lucruri importante

1. Ii place sa ii spui ca arata bine

Probabil ca mamele lor le spuneau asta deseori in copilarie. De aceea, barbatilor le place sa le spui ca arata bine. Daca vrei sa iesi cu un tip care te atrage, e bine sa ii spui cat de mult il placi. De asemenea, e bine sa ii spui pentru ce il apreciezi. O sa ii faca placere!

2. E la fel de emotiv ca o femeie

Ce sa stii despre barbati ca sa fii mai pregatita sa interactionezi cu ei? Un barbat, desi nu isi arata intotdeauna sentimentele, e un om emotiv. Poate ca pare distant, dar uneori in spatele acestei masti reci se afla o tristete pe care nu o poate exprima. Si barbatii au nevoie de sprijin emotional si empatie!

3. Cand vrea sa fie singur, asta e tot ce vrea!

Daca tipul cu care ai inceput sa iesi in oras iti spune intr-o zi ca vrea sa stea singur o zi, nu te gandi la altceva! Inseamna doar ca vrea niste timp pentru el! Nu o mai lua personal si da-i spatiul de care are nevoie.

4. Nu poarta pica

Un barbat rareori poarta pica. Barbatii uita foarte repede certurile si merg mai departe. Si, in cazul acesta, nu ar fi rau sa le urmezi exemplul! Emotiile negative nu fac bine nimanui!

5. Chiar se gandesc mult la sex

Si femeile se gandesc la sex mult, dar barbatii o fac, aparent, si mai des. Cel putin o data pe zi. In plus, i-ar placea ca partenera lui sa initieze partidele de sex.

6. Prefera sa isi arate dragostea decat sa o verbalizeze

Un barbat are multe feluri prin care poate sa spuna “te iubesc”. Poate ca repara ceva in casa, poate ca iti duce masina la spalatorie, poate ca duce gunoiul. Pentru un barbat, uneori, asta e suficient ca sa isi arate dragostea.

7. Nu suporta sa fie respinsi

Barbatii suporta cu greu respingerea. Unii au nevoie de mult curaj ca sa invite o femeie in oras si se tem sa nu spuna sau sa faca ceva gresit. Asa ca, daca nu il placi, ai grija sa il refuzi cu delicatete. Barbatii au ego foarte fragil.

8. Barfesc mai mult decat cred femeile

Toata lumea spune ca femeile barfesc mult. Dar trebuie sa stii ca si barbatii fac asta la fel de mult sau chiar mai mult. E greu sa scapi de barfa lor!

9. Bravura lor e o masca

Barbatii sunt crescuti pe ideea ca trebuie sa fie duri si agresivi. Desi in sinea lor nu se simt asa. Daca un barbat braveaza prea mult, incearca sa il cunosti mai bine. In interior poate fi un om cu totul diferit.

10. Nu pricep aluziile

Barbatii au tendinta sa nu inteleaga micile expresii faciale, tonul vocii sau alte gesturi prin care o femeie incearca sa ii dea niste indicii despre ce sa faca sau ce sa nu faca. Au nevoie sa comunice direct si sa nu se invarta pe dupa deget. Asa ca mai bine nu mai incerci in zadar sa ii transmiti astfel diferite mesaje, ci ii spui direct ce vrei.

Acum ca ai aflat ce sa stii despre barbati, afla si Ce vor barbatii de la o femeie, pe langa frumusete.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!