Rochia de mireasa a lui Meghan Markle poate fi acum a ta!

rochia de mireasa a lui Meghan Markle
1
De Alice Moisescu
5 dec. 2018

Daca si tu o indragesti pe Meghan Markle, iar tinutele sale fara cusur te inspira, avem o veste buna pentru tine! 

Rochia de mireasa creata de Clare Waight Keller, designer Givenchy, pentru Meghan Markle a fost cu siguranta spectaculoasa, dar a doua rochie alba purtata de ducesa in ziua nuntii sale a fost cea mai iubita.

Pentru receptia nuntii, care a avut loc la Frogmore House, Meghan Markle a ales sa poarte o rochie creata de designerul britanic Stella McCartney. Modelul simplu, din matase fina, ii imbratisa liniile corpului in mod perfect.

Acum, la mai bine de sase luni de la faimoasa nunta, rochia poate fi cumparata de pe Net-a-Porter. Nu e deloc ieftina, dar e pana la urma o rochie purtata de cea mai iubita printesa a momentului.

Creatoarea de moda Stella McCartney a lansat recent colectia „Made with Love”, vedeta colectiei fiind chiar rochia pe care aceasta a facut-o pentru Meghan Markle pentru ziua sa cea mare: The Magnolia Gown.

Stella McCartney, 18.305 lei, net-a-porter.com

Lunga si cu trena, pe gat, in culoarea laptelui, the Magnolia Gown a fost un deliciu pentru toate iubitoarele de moda.

Colectia dedicata mireselor contine peste 17 piese, toate pline de rafinament si eleganta, in stilul celei purtate de ducesa.

„Lipsita de efort si plina de incredere, noua noastra colectie pentru mirese „Made With Love” este o noua perspectiva asupra traditionalului cu semnatura specifica Stella”, a marturisit creatorea de moda pe pagina sa oficiala de Instagram.

Pentru crearea acestei colectii, Stella McCartney a optat pentru matase si vascoza, toate piesele fiind confectionate in Italia, cu o atentie deosebita asupra detaliilor si a calitatii.

Scopul acestei colectii a fost acela de a „crea tinute de ocazie cat mai naturale, mai fluide, pline de bun gust si rafinament, pentru ca miresele sa se simta in largul lor”, a declarat Stella McCartney.

Foto: Getty Images