Meghan Markle si Printul Harry au postat o noua fotografie cu fiul lor, Archie

meghan markle archie
1
De Roxana Dobrita
13 mai 2019

Fotografia include un tribut adus bunicii bebelusului, Printesa Diana.

Meghan Markle a postat o fotografie adorabila a baietelului ei, Archie, pentru a sarbatori Mother’s Day (Ziua Mamei, n.r.)

Fotografia, in care Meghan imbratiseaza piciorusele nou-nascutului, a fost postata ieri, 12 mai, pe pagina oficiala de Instagram a Ducelui si Ducesei de Sussex. Pe data de 12 mai este sarbatorita Ziua Mamei in multe tari din lume. Textul care insoteste postarea contine un fragment din poezia „Lands”, de autoarea african-americana Nayyirah Waheed.

De asemenea, fotografia pare sa includa un tribut adus bunicii bebelusului, Printesa Diana. Florile de la picioarele lui Archie arata precum favoritele Dianei, flori de nu-ma-uita.

View this post on Instagram

Happy Mother’s Day 💐

A post shared by Lost in Vogue (@lostinvoguee) on

Cuplul regal a ales sa includa aceste flori si in buchetul de nunta al lui Meghan, in cinstea mamei lui Harry.

Fotografia pare sa fi fost facuta miercuri, cand Harry si Meghan au impartasit lumii intregi primele imagini cu fiul lor.

Cuplul regal a folosit contul lor de Instagram si pentru a anunta numele bebelusului – Archie Harrison Mountbatten-Windsor – si pentru a da publicitatii prima fotografie a baietelului cu Doria Ragland, bunica sa din partea mamei, si strabunicii sai, Regina Elizabeta si Printul Philip.

La multi ani de Ziua Mamei, Meghan!

Foto: Getty Images