Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit numele bebelusului lor!

bebelusul regal
1
De Teodora Tirca
8 mai 2019

In sfarsit, momentul mult asteptat a sosit: la scurt timp dupa ce au impartasit fotografii cu baietelul lor nou-nascut, ducele si ducesa de Sussex au dezvaluit si numele pe care i l-au ales.

Inca de cand Meghan a anuntat ca este insarcinata, in luna octombrie a anului trecut, toate publicatiile s-au intrecut in speculatii cu privire la numele pe care cuplul il va alege pentru bebelusul regal. Ei, bine, acum il avem pe cel oficial: baietelul lui Meghan si al Printului Harry se va numi Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Primele imagini cu bebelusul ducelui si ducesei de Sussex

Cuplul a dezvaluit minunata veste pe contul lor oficial de Instagram, @SussexRoyal, dupa ce in aceasta dimineata au impartasit pentru prima data o fotografie adorabila cu bebelusul lor.

Portret de familie

A urmat apoi o alta fotografie, in alb-negru, in care Harry, Meghan si bebelusul apar alaturi de bunica lui Harry, Regina Elisabeta, bunicul si mama lui Meghan, Doria Ragland.

Toti par a fi in culmea fericirii, iar zambetul larg al lui Meghan spune totul: in sfarsit isi tine in brate bebelusul pe care l-a asteptat atata vreme!

Meghan Markle a nascut un baietel! Ducesa si Printul Harry au anuntat vestea pe Instagram

Tu ai fi ghicit numele?

Dupa ce Meghan si Harry au anuntat nasterea baietelului luni, a inceput din nou concursul de predictii pentru nume. Cel mai mult succes a avut numele Arthur; pe locul al doilea a fost James, urmat de Philip (ce vine de la strabunicul lui, Printul Philip) si Albert.

In timpului turului lor oficial prin Australia, Fiji, Tonga si Noua Zeelanda, din octombrie, Charlie Wolf, un elev de 12 ani, a incercat sa-i traga de limba pe Meghan si Harry (intr-un mod foarte amuzant) cu privire la numele bebelusului ce avea sa se nasca 9 luni mai tarziu.

Meghan nu a suflat insa nicio vorba, raspunzand: „Avem o lista lunga cu sugestii de nume de la toata lumea, o sa o studiem cu atentie”.

Meghan a continuat sa accepte sugestii de nume pe parcursul sarcinii ei, inclusiv una venita din partea lui Megan Dudley, o fetita de 7 ani, in timpul vizitei pe care ducele si ducesa de Sussex au facut-o in Birkenhead.

5 motive pentru care copilul lui Meghan Markle si al Printului Harry va intra in istorie

Dudley le-a spus reporterilor: „Am intrebat-o pe Meghan daca si-ar numi fetita Amy in cazul in care ar fi fata si mi-a raspuns: <<E un nume foarte dragut. O sa ma gandesc la asta>>”. Adorabil, nu-i asa?

Ei, bine, bebelusul regal s-a dovedit a fi baiat si numele lui oficial este Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Cum ti se pare?

Foto: Getty Images.