Priyanka Chopra vorbeste despre sotul ei, Nick Jonas: 5 citate incredibile despre o iubire pura

1
De Irina Constantin
13 iul. 2019

Priyanka Chopra si Nick Jonas s-au casatorit in decembrie 2018, iar de atunci reprezinta unul dintre cele mai indragite cupluri de celebritati.

Pana la urma, cum ar putea fi relatia dintre o vedeta Bollywood, castigatoare a titlului de Miss World, si unul dintre fratii Jonas, daca nu extraordinara?

Priyanka Chopra si Nick Jonas s-au casatorit in India, in cadrul unei ceremonii impresionante

Cand vorbeste despre sotul ei, Priyanka se emotioneaza vizibil, se inroseste si devine foarte timida. Actrita indiana este adorabila si atitudinea ei denota o iubire nemaiintalnita.

5 lucruri emotionante pe care Priyanka Chopra le-a spus despe Nick Jonas
1. „Cand ne-am spus juramintele la nunta, a fost extraordinar. Ma gandeam ca aceasta persoana este familia mea, familie pe care mi-am ales-o singura.”

Priyanka a spus ca, inainte de casatorie, nu realiza cat de mare este diferenta intre a avea un iubit si a avea un sot. Acum, simte o responsabilitate placuta si un sentiment de siguranta. „Inca ne descoperim unul pe celalalt si invatam lucruri unul despre altul”, a spus actrita.

2. „Unul dintre cele mai speciale lucruri cu privire la relatia noastra este ca familiile se respecta si se iubesc reciproc.”

Cei doi indragostiti au fost foarte norocosi, dupa cum spune insasi Priyanka. „Familiile noastre isi respecta reciproc credintele si culturile diferite, asa ca planificarea unei nunti cu elemente mixte a fost atat de frumoasa!”, spune ea.

Cei doi parteneri s-au casatorit in India, iar intreg evenimentul a durat 5 zile si 5 nopti. A avut loc atat o ceremonie hindu, cat si una crestina, cea din urma fiind oficiata chiar de tatal lui Nick.

„Cand Nick mi-a spus ca vrea sa se insoare cu mireasa lui chiar la ea acasa, mi s-a topit inima!”, a spus Priyanka.

3. „Totul este atat de usor, pentru ca ne respectam si ne acordam mereu prezumtia de nevinovatie. Avem incredere unul in celalalt!”

Nimic nu este mai frumos intr-o relatie, decat increderea deplina si respectul reciproc. Priyanka stie asta si apreciaza enorm faptul ca ea si Nick sunt un cuplu echilibrat din acest punct de vedere.

 

4. „Acest baiat m-a transformat intr-o fetita rusinoasa si indragostita!”

Intr-un interviu acordat revistei Vogue, Priyanka a mentionat ca nu a vorbit niciodata public despre relatiile ei. Asta si-a propus dintotdeauna, insa lucrurile s-au schimbat dupa ce l-a cunoscut pe Nick Jonas.

Sfaturi pentru incredere de sine de la Priyanka Chopra

View this post on Instagram

That smile. 😍

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Priyanka spune ca doar cand incepe sa vorbeasca despre sotul ei se simte rusinata si emotionata, asemenea unei fetite indragostite pana la cer si inapoi.

5. „Nick e un suflet batran, extrem de inteligent si care ma ajuta foarte mult sa raman cu picioarele pe pamant.”

Actrita de origine indiana a declarat ca, la inceput, nu a crezut ca poate avea o relatie cu un barbat cu zece ani mai mic decat ea, precum Nick.

Priyanka Chopra a purtat o rochie de designer cu aceasta geanta accesibila, pe care o poti gasi in mall

Doar dupa ce l-a cunoscut mai bine si au inceput sa iasa in oras, si-a dat seama ca artistul nu e nici pe departe atat de copilaros, ci din contra. „Cateodata ii spun batranul Jonas!”, glumeste Priyanka.

Foto: Getty Images.