Descopera-te in 35 de zile. Ziua 1.

descopera-te in 35 de zile
1
De Andreea Raicu
18 feb. 2019

Cat de mult te gandesti la tine si la ce iti place? Uneori nici macar nu mai stim ce ne place cu adevarat. Vrei sa aflam impreuna? Accepti provocarea?

Buna!! Ma bucur ca ai acceptat provocarea de a te descoperi. Te felicit ca ai hotarat sa iti iei acest timp pentru tine, pentru a descoperi care lucrurile frumoase din viata ta si de ce ar trebui sa inveti sa le pretuiesti mai mult.

Asa cum ti-am zis, iti voi trimite zilnic in video in care te voi invita sa te intorci catre tine, sa te cunosti mai bine si sa afli ce iti doresti si ce este cu adevarat important in viata ta.

Turneul cartii Descopera-te! O calatorie minunata, pe care o facem impreuna

Schimbarile nu sunt usoare si e nevoie de timp, rabdare si disciplina.

De aceea eu voi fi langa tine zilnic prin intermediul acestor video-uri. Astept sa imi/ne impartasiti experienta voastra si cum este sa descoperi lucuri noi despre tine.

Uneori poate nu este foarte confortabil sau usor, dar nimeni nu a zis ca lucrurile bune se intampla peste noapte. Uneori video-ul nu va cere nimic, ceea ce poate parea ciudat, dar e important sa ai incredere in proces. Sa ai incredere in mine.

Cartolinele Descopera-te si viata echilibrata si armonioasa pe care ti-o doresti

Am fost obisnuiti sa facem mereu ceva, sa rezolvam sau sa indeplinim ceva, incat am uitat sa stam, sa nu facem nimic si pur si simplu sa ne bucuram de viata si de ce are sa ne ofere. Pentru ca are sa ne ofere multe, trebuie doar sa ne deschidem ochii si inima.

E important sa ne amintim ca uneori este in regula sa nu facem nimic ci doar sa ne luam timp si spatiu pentru noi. Pentru fericirea noastra. Pentru ca ea este cea mai importanta.

Ce ai face diferit daca ai sti ca asta este ultima zi din viata ta? #DescoperaTe

Calatorie minunata spre tine si sufletul tau! Si nu uita ca sunt aici 😉

Foto: Alex Galmeanu