Descopera-te in 35 de zile. Ziua 7. Puterea vizualizarii.

puterea vizualizarii
1
De Andreea Raicu
24 feb. 2019

Inchide ochii si imagineaza-ti cea mai buna versiune a ta posibila. Asa esti cu adevarat. Renunta la acea parte din tine care nu crede asta.

Exista copii care si-au dorit sa fie ceva anume cand o sa fie mari si si-au imaginat cum va fi si ce vor face, iar cand au crescut, visul lor s-a implinit.

De ce? Pentru ca au crezut in ceea ce si-au dorit, au hranit acea dorinta, s-au vazut acolo si chiar au simtit cum e sa fii acolo.

Nu cred ca e o intamplare. Desi eu sunt un om foarte rational, am trait si eu astfel de experiente care la prima vedere pareau o nebunie.

Mi-aduc aminte ca le-am spus catorva prieteni apropiati o dorinta de a mea, s-au uitat la mine ca si cand as fi fost complet nebuna, dar eu nu m-am indoit nicio secunda, pentru ca simteam ca se va intampla.

Cum invingi anxietatea care se instaleaza inainte de somn

Insa, dupa cateva luni, cand dorinta mi s-a indeplinit, lucrurile s-au schimbat si de fiecare data cand vin cu o idee care ar parea nebuneasca,  prietenii mei nu mai zic nimic.

Cred cu tarie ca daca iti doresti ceva cu adevarat, investesti timp si energie si crezi ca se va intampla, vei reusi. Important este sa alegi ceva care stii ca este cu adevarat potrivit penru tine si nu  ceva la moda sau ceva ce fac prietenii tai. Vrei sa traiesti viata ta si nu a lor.

Cum sa folosesti legea atractiei pentru a-ti atinge obiectivele

Daca ai gasit raspunsul la prima intrebare din calatoria noastra, cu siguranta stii ce iti doresti.

Te invit sa iti iei timp si spatiu, sa te gandesti, sa simti si chiar sa scrii ce iti doresti si apoi sa treci la treaba. 

Imi doresc mult sa aflu ce ai descoperit despre tine si cum au evoluat lucrurile.

Astept sa imi spui ce vis ti s-a indeplinit cu puterea vizializarii.

Schimba-ti atitudinea si iti vei schimba viata

Foto: Alex Rosieanu