Cele mai frumoase citate despre viata si iubire ale lui Elizabeth Gilbert

1
De Daniela Mitran
10 apr. 2019

Elizabeth Gilbert este cunoscuta datorita celebrei carti „Eat, Pray, Love”, insa ea scrie si posteaza des foarte multe lucruri inspirationale, din care putem invata ce inseamna sa iubim, sa pretuim momentele frumoase si sa ne bucuram de persoanele pe care le avem in viata noastra.

Autoarea bestseller-ului international “Eat, Pray, Love” (n.r.: “Mananca, roaga-te, iubeste”), ne-a oferit multe lectii despre viata. Desi cartea nu se numara in topul preferintelor multor persoane pasionate de lectura, putem sustine ca sunt cateva fraze care in mod sigur ne vor ramane intiparite in minte, insa de data asta vom enumera cele mai frumoase citate ale lui Elizabeth Gilbert.

Citate de la Beyonce care te fac sa te iubesti mai mult

Liz Gilbert a recunoscut ca telul ei suprem in viata este atingerea fericirii, ea se adreseaza intr-un mod foarte personal celor care ii urmaresc scrierile si postarile, ca si cum ar cunoaste fiecare cititor in parte. Multe persoane ar putea spune ca Liz este precum un condiment care nu poate lipsi dintr-un preparat, si asa este!

Si, da, poate ca nu foarte multa lume o iubeste, iar acest lucru este perfect normal, pentru ca ar fi ciudat ca o persoana, indiferent ce statut are, sa fie iubita de toata lumea.

Cele mai frumoase citate despre familie de la Bradley Cooper si Irina Shayk

Sfatul meu este sa citesti cu atentie citatele lui Elizabeth Gilbert si, daca vrei, sa reflectezi asupra lor, pentru ca poti invata multe lucruri.

Cele mai frumoase citate ale lui Elizabeth Gilbert

 1. “Daca ai o inima ranita, este un semn bun. Inseamna ca ai incercat sa faci ceva pentru tine.”
 2. “In cautarea noastra disperata dupa iubire si atentie, intotdeauna ne cream asteptari de la partenerul de cuplu si ii asociem diferite calitati, ca apoi sa induram o cumplita dezamagire in momentul in care descoperim ca rolul pe care noi ni l-am imaginat este complet diferit in realitate.”
 3. “Nu abuza de sentimentele unei persoane pentru propria satisfactie sau pentru toate acele lucruri de care nu ai avut parte in viata.”
 4. “In cele din urma, creativitatea este un dar pentru creator, nu doar pentru public.”
 5. “Sa ai un copil este ca si cum ai avea un tatuaj pe fata. Chiar trebuie sa fii sigura ca e ceea ce vrei inainte sa iei aceasta decizie.”
 6. “Universul a ascuns bijuterii in noi toti, apoi a ales sa faca un pas in spate si sa observe daca le putem descoperi.”
 7. “Frica este plictisitoare, pentru ca ea are un singur cuvant de spus, iar acela este: STOP!”
 8. “Motivele care te determina sa creezi sunt suficiente. Creeaza orice iti face inima sa tresara.”
 9. “Esti, in cele din urma, ceea ce gandesti. Emotiile tale se supun gandurilor tale, iar tu te supui emotiilor tale.”
 10. “Resemnarea este la fel de toxica precum fumul de tigara.”
 11. “Nu am vazut niciodata o transformare care sa nu inceapa cu o persoana obosita in cele din urma de propriile ganduri negative sau greseli.”
 12. “Fii acea persoana ciudata care indrazneste sa se bucure de viata.”
 13. “Unele zile sunt menite sa fie numarate, altele sunt menite a fi cantarite.”
 14. “Totul va fi bine. Si daca nu va fi bine, macar transforma orice situatie intr-un moment comic.”
 15. “Totul dispare. In cele din urma, nimic nu mai e la fel.

Foto: Getty Images.