Trasatura care te face irezistibila in ochii unui barbat

1
De Daniela Mitran
16 apr. 2020

Frumusetea este ceea ce ne atrage mereu privirile. Cautam sa vedem frumosul in toate aspectele vietii si de cele mai multe ori il descoperim acolo unde ne asteptam cel mai putin. Vorbim despre arta, despre moda, despre creatie si despre tot ce ne atrage, insa de multe ori pierdem din vedere detaliul cel mai important.

Traim intr-o societate care ne preseaza sa fim atragatoare pentru cei din jur. Suntem constant in cautarea perfectiunii, ne dorim sa ne imbunatatim pe zi ce trece, sa evoluam si sa ne schimbam. Insa cum ramane cu sufletul nostru? In fond, frumusetea porneste din interior! Daca te intrebi care e secretul atractivitatii, afla ca stiinta l-a descoperit, iar rezultatul este, pe cat de simplu, pe atat de surprinzator.

Nu este vorba de nicio ecuatie si nici de formule complicate. Este cat se poate de sublim. Desigur, se spune ca si inteligenta este o calitate pe care o consideram atragatoare la alte persoane, insa intotdeauna vom dori sa fim complimentate pentru o calitate mult mai personala, care sa aiba legatura cu noi insine.

Acesta este secretul atractivitatii

In timp ce societatea ne indeamna sa punem accent pe tot ceea ce tine de aspectul fizic, lucrurile mici sunt cele care conteaza cu adevarat in cele din urma. Adevarata frumusete porneste din interior, iar aceasta nu poate fi cumparata.

Te intrebi care e secretul atractivitatii? Oamenii de stiinta spuna ca bunatatea este cea mai atragatoare trasatura a unui om.

Bunatatea este o calitate rar intalnita, care lumineaza orice chip si indulceste zambetul. O atitudine negativa nu va evidentia calitatile unei persoane, ci ii va evidentia defectele.

Bunatatea porneste din interior si are o putere nemarginita. Are o stralucire aparte, inspira puritate si blandete.

Poate fi vazuta de multe ori drept o slabiciune, insa este cel mai de pret lucru pe care il poate avea orice persoana.

Capacitatea unui om de a fi bun sau rau se va reflecta in modul in care este vazut

Un studiu realizat in 2014 la o Universitate din China a scos la iveala faptul ca personalitatea unei persoane se reflecta in toate aspectele vietii sale. Capacitatea unui om de a fi bun sau rau va avea un efect puternic asupra altor oameni.

Participantii la studiu au fost rugati sa analizeze fotografiile unor femei, iar in baza trasaturilor sa descrie ce exprima acele persoane. Daca inspira bunatate sau daca unele trasturi denota aspecte negative. Aceleasi fotografii au fost analizate din nou, doua saptamani mai tarziu, insa de aceasta data fiecare poza avea si o scurta descriere. Femeile care aveau o atitudine negativa au primit un scor semnificativ mai mic decat femeile care aveau o atitudine pozitiva, care inspira bunatate.

Vor fi necesare mai multe studii cu privire la acest aspect, insa oamenii de stiinta sunt de parere ca bunatatea poate fi citita pe chipul omului si ca ne atrage fara echivoc. Pana la urma, cu totii vrem sa ne daruim cu toata increderea persoanei de langa noi, nu-i asa?

Foto: Instagram/Ana Beatriz Barros El Chiaty