Selena Gomez readuce in trend tunsoarea lui Rachel din Friends – ii vine perfect

1
De Teodora Tirca
15 mart. 2020

Selena a tot experimentat cu suvitele ei in ultima vreme, de la bob texturat, pana la bob lung drept, iar acum… par mediu cu layere definite, asa cum purta Jennifer Aniston in era Friends.

Imi place sa urmaresc felul in care Selena isi aranjeaza parul, pentru ca avem o textura asemanatoare: fir mediu/gros, care nu se preteaza la orice tunsoare sau coafura. Bineinteles ca lucrurile se simplifica atunci cand ai la dispozitie o armata de hairstylisti, insa Selena pare sa fi abordat in ultima vreme tunsori versatile, usor de aranjat pe cont propriu.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut bobul ei lung si drept, cu varfurile intoarse spre interior, dar nu e cea mai simpla coarfura pentru un par des, mai ales daca are si tendinte de ondulare. Insa confera un look minimalist, ingrijit, perfect pentru orice ocazie si tinuta.

Recent, insa, cantareata a abordat un stil de care ne era dor si pe care toate l-am incercat la un moment dat (eu imi amintesc ca ma dadeam in vant dupa el in liceu), si anume „tunsoare Rachel”.

Cu siguranta iti amintesti parul superb, tuns in scari bine definite pe care il purta Jennifer Aniston in serialul Friends.

Selena reinterpreteaza aceasta tunsoare intr-un stil modern, care ii avantajeaza fizionomia:

Acest stil in layere ia din greutatea parului si confera un dinamism chic, foarte feminin.

Este de asemenea o tunsoare potrivita pentru tine daca ai par lipsit de volum, pentru ca tinde sa il „ridice”, oferind acel farmec pe care il arbora frumoasa Brigitte Bardot.

Iar tunsoarea e extrem de versatila, pentru ca iti permite sa-ti coafezi parul in fel si chip. Obtii coafuri chic cu efort minim. Iata, de exemplu, cat de bine ii vine Selenei parul prins in acest stil:

Ce sa-i spui hairstylistului daca iti doresti aceasta tunsoare

In primul rand, ca vrei o tunsoare cu layere definite ce pornesc de la nivelul maxilarului. In cazul in care ai par rar si vrei sa-l faci sa para mai voluminos, iti recomand si un breton filat, precum si layere ce pornesc de la jumatatea pometilor. Acest lucru va „ridica” parul de la radacina, facandu-l sa para voluminos si sanatos.

Cum il aranjezi?

Daca ai par drept, aceasta tunsoare e ideala pentru tine, caci se va aranja de la sine, in timp ce usuci parul netezindu-l cu o perie. Daca ai par ondulat, s-ar putea sa depui ceva mai mult efort, insa numai in cazul in care vrei sa fie drept. Din fericire, aceasta tunsoare arata chic chiar si atunci cand parul e ondulat – iti confera acel look „dezordonat” foarte sexy.

Foto: Getty Images.