13 vedete cu tatuaje ale altor vedete

1
De Cristina Tudor
4 sept. 2018

Tatuajele nu mai sunt considerate ceva iesit din comun. Dar asta inseamna ca odata ce ti-ai tatuat ceva pe corp – mai ales chipul cuiva – pentru tot restul vietii, s-ar putea sa nu fie o alegere inspirata.

Cosmopolitan ne arata 9 celebritati care au facut alegeri inspirate sau… mai putin inspirate cand vine vorba de tatuaje.

Joe Jonas si chipul lui Sophie Turner.

@curtmontgomerytattoos does it again 🤙🏽💉

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Cand Joe Jonas a postat pe Instagram o poza cu noul sau tatuaj, in martie 2018, fanii au observat cu acesta semana izbitor cu chipul logodnicei sale – Sophie Turner. La scurt timp dupa aceea, si Sophie Turner si-a facut un tatuaj similar.

Lady Gaga si chipui lui David Bowie.

Happy New Year!🌻

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Dupa moartea acestuia, in ianuarie 2016, Lady Gaga a postat imagini de la salon, in timp ce isi facea tatuajul.

Zayn Malik si Gigi Hadid.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Cand Gigi a postat un videoclip cu Zayn dansand, in ianuarie 2018, primul lucru pe care l-au observat fanii a fost tatuajul cu ochii acesteia de pe pieptul cantaretului.

Pete Davidson si tatuajul cu Ariana Grande.

Foarte curand dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu, gazda SNL a facut totul oficial cu un tatuaj in spatele urechii.

Megan Fox si Marilyn Monroe.

💜 📷©: Paparazzi.

A post shared by Megan Fox (@_____meganfox) on

Megan a dezvaluit pentru revista italiana Amica faptul ca intentioneaza sa elimine tatuajul prin laser, spunand: „Vreau sa-l sterg. E un personaj negativ, a avut probleme de personalitate si era bipolara. Nu vreau sa atrag acest tip de energie in viata mea.”

Justin Bieber si Selena Gomez.

„Oh, aceasta este fosta mea iubita” a spus Justin intr-un interviu pentru GQ, in timp ce arata spre tatuajul de pe brat. „Cumva vreau sa-i acopar fata cu niste umbre, dar oamenii tot stiu.”

Amber Rose si Slash.

South Philly raised me but LA adopted me 😎 Set from @fashionnova

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Cand Amber Rose si-a acoperit tatuajul pe care il avea cu fostul sot, Wiz Khalifa, in august 2017, aceasta l-a inlocuit cu rockerul de la Guns ‘N’ Roses, Slash.

Drake si Lil’Wayne si Sade.

SMS

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Drake a postat o poza pe Instagram, in iulie 2017, in care se vede tatuajul lui cu Lil’Wayne. Cu cateva luni inainte isi tatuase chipul lui Sade, iar trei luni mai tarziu a mai urmat unul, tot cu Sade.  Acesta a spus ca artistul care i-a facut tatuajul s-a simtit onorat sa continue primul tatuaj.

Ruby Rose si Jean-Michel Basquiat.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Ruby a postat o poza cu noul sau tatuaj cu artistul Jean-Michel Basquiat in iunie 2014.

Foto: Instagram – Ruby Rose