Cele mai asteptate filme ale anului 2021

1
De Cristina Tudor
15 ian. 2021

Ce filme se vor lansa in 2021 si cum va arata anul acesta pentru noi?

Sunt multe motive pentru care 2021 si vaccinul impotriva unei mari pandemii se simt ca o gura de aer proaspat. In fruntea listei, desigur, se afla ideea ca oamenii vor fi sanatosi si vor avea un start fresh dupa un an asa lung si tumultos cum a fost 2020.

Si ca sa ne mai inveselim putin si sa ne aducem aminte de normalitate, ne-am gandit sa vedem ce filme se vor lansa in 2021 in cinematografe. Bineinteles ca unele dintre ele erau si pe lista lui 2020, dar, din motive evidente, nu s-au mai lansat.

Cu lansari semnate de Wes Anderson, Steven Spielberg, Marvel si cu un nou James Bond, 2021 pare ca va fi un an excelent pentru iubitorii de film.

Iata ce filme se vor lansa in 2021, cand anume si care sunt cele mai asteptate titluri in cinematografe.

Nomadland

De Chloe Zhao am mai auzit, insa pare ca va avea o intrare exploziva in 2021. Nu numai ca regizeaza mult asteptatul film Marvel, The Eternals, dar este cu siguranta favorita pentru cel mai bun regizor la Oscarurile din acest an pentru munca ei incredibila in regia Nomadland. Cu Frances McDormand in rolul principal, acela al unei femei fara radacini, care isi duce viata in duba ei, filmul este la fel de emotionant ca oricare altul pe care il veti vedea anul acesta.

Data de lansare: februarie 2021

Morbius

Deoarece Joker nu a fost suficient, Jared Leto se alatura si universului Marvel. Leto il va interpreta pe Michael Morbius, biochimistul care face o eroare grava la mijlocul experimentului, injectandu-se accidental cu sange si oferindu-si o forma de vampirism. Daca filmele merg in directia benzilor desenate, asteptati sa-l vedeti pe Leto infruntandu-se cu Spider-Man-ul lui Tom Holland in curand.

Data de lansare: martie 2021

No Time to Die

Pare ca am asteptat prea mult timp acest film, ridicol de mult. Ultimul film cu Daniel Craig a intampinat tot felul de dificultati, inclusiv unele rani suferite de actorul principal, insa, producatorii jura ca pe 2 aprilie va fi in cinematografe. Cu Lashana Lynch, Madeleine Swann si un cantec tematic cu voce Billie Eilish, filmul promite un sfarsit exploziv al incredibilului mandat al lui Craig ca Bond.

Data de lansare: aprilie 2021

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.