Madonna vrea repede un vaccin contra COVID-19: De ce i-a dat un milion de dolari lui Bill Gates

1
De Cristina Tudor
18 iul. 2020

Vedeta a declarat ca noul coronavirus loveste fara discriminare si a decis sa se alature miliardarului Bill Gates in cursa pentru dezvoltarea unui vaccin.

Cand proclama, din cada plina cu apa pe care pluteau petale de trandafiri, ca noul coronavirus este „marele justitiar” si ca acesta loveste fara discriminare, lumea a zis, din nou, ca „a innebunit Madonna”.

La 61 de ani, vedeta continua sa se dea in spectacol, numai ca, de data asta, in spusele ei e un mare adevar. Ne place sau nu modul in care o zice, COVID-19 ne afecteaza pe toti. „E un lucru de spus despre COVID-19. Nu conteaza cat esti de bogat, cat esti de celebru, cat de amuzant esti, cat de destept esti, unde traiesti, cati ani ai, ce povesti tari poti sa spui. Este marele justitiar si ce e ingrozitor la el este cat e de grozav”, spunea Madonna in martie, intr-o inregistrare video in care aparea in cada plina cu apa, acoperita cu petale de trandafiri.

„Asa cum obisnuiam sa spun, daca barca se scufunda, ne ducem cu totii la fund”, a adaugat ea.

De ce a dat Madonna bani pentru fundatia lui Bill Gates

Una e sa zici, alta e sa faci. Asa ca Madonna a decis sa se implice in lupta contra noului coronavirus. Cand pandemia a inceput sa se intinda pe tot globul, artista a anuntat ca se implica in efortul de cercetare pentru dezvoltarea unui vaccin anti-COVID si a facut o donatie de un milion de dolari fundatiei Gates Philanthropy Partners’ COVID-19 Therapeutics Accelerator.

Intr-o declaratie publicata pe site-ul ei, Madonna.com, cantareata a recunoscut ca nu a luat in serios amenintarea noului coronavirus si s-a aratat impresionata de munca depusa de fundatia Bill & Melinda Gates Foundation, asa ca a decis sa se alature cauzei lor.

„Individual si global traim evident intr-o stare de urgenta, trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa accept, sa procesez si sa-mi modific stilul de viata. Ma alatur eforturilor fundatiei Bill & Melinda Gates de a gasi un tratament care sa previna sau sa trateze COVID-19. Trebuie sa ne protejam angajatii din sistemul medical, cei mai vulnerabili, si pe toti prietenii si familiile noastre”, a scris ea pe Instagram.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@madonna