Meghan Markle a vorbit despre viata de actrita: Cum a ajuns sa se strecoare in portbagajul masinii

1
De Maria Constantin
20 nov. 2021

Inainte de a deveni vedeta in serialul „Suits”, Meghan a avut o masina care i-a dat multe batai de cap si care o punea in situatii jenante.

Invitata la „The Ellen DeGeneres Show”, Meghan Markle a povestit marti cateva intamplari amuzante din perioada in care era actrita. Ea si-a amintit ca avea o masina cu care nu prea se descurca, iar din aceasta cauza devenise tinta ironiilor paznicilor platoului de filmare, relateaza Entertainment Weekly.

„Parcam la poarta 3, bagam in viteza, iar paznicii imi ziceau mereu ‘Bafta! Speram ca te-ai prins!’. Asa ca sa conduc azi pana aici a fost foarte diferit”, a povestit ducesa, precizand ca la acea vreme inca nu era o vedeta a serialului „Suits”.

Intrarea prin portbagaj

Meghan venea la auditii cu un Ford Explorer Sport vechi care i-a dat multe batai de cap. „La un moment dat cheia n-a mai mers pe partea soferului, deci nu puteai sa intri si sa iesi pe usa. Asa ca dupa auditii trageam in spatele parcarii, deschideam portbagajul si ma strecuram inauntru, apoi il inchideam dupa mine si ma cataram peste toate scaunele ca sa ajung la volan, asa ma duceam si ma intorceam”, a dezvaluit sotia Printului Harry.

Ellen DeGeneres a fost curioasa sa afle daca a observat-o cineva pe viitoarea ducesa intrand in masina si iesind prin portbagaj. „Nu, ma uitam sa nu fie nimeni. Si daca era, i-as fi zis ca mi-am ratacit replicile si rezumatul scenariului si poate sunt pe acolo”, i-a raspuns Meghan.

Foto: Getty Images.