Povestea de dragoste dintre Printul Harry si Meghan Markle, de la inceput si pana in zilele noastre

1
De Cristina Tudor
17 mart. 2021

Orice poveste incepe cu „a fost odata ca niciodata si de n-ar fi nu s-ar povesti”. Povestea de dragoste dintre printul Harry si Meghan Markle incepe, se pare, cu un „blind date”, al carei responsabil nu se stie cu certitudine.

„I love a great love story” – Imi place o poveste de dragoste frumoasa – declara Meghan Markle pentru Vanity Fair in 2017 si se pare ca ea este protagonista unei astfel de povesti. Povestea de dragoste ca in basme dintre Printul Harry si actrita americana, Meghan Markle, a venit ca o furtuna in lume, afisand o iubire atat de dulce ce numai in filmele de dragoste intalnesti.

Inca din 2016 cei doi indragostiti au fost prezenti aproape tot timpul in atentia presei si au avut multe de infruntat pentru a fi impreuna.

Pe de o parte au fost nevoiti sa faca fata atacurilor venite din presa, iar pe de alta parte sa obtina aprobarea familiei regale. Cand totul parea sa se fi linistit, s-au logodit, s-au casatorit si au adus pe lume un copil, lucrurile au luat o alta intorsatura.

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle au decis ca vor sa renunte la toate beneficiile ce veneau doar pentru ca purtau sange albastru, realizand ca indatoririle erau mult mai mari. Azi locuiesc in California si tocmai ce au anuntat ca vor mai avea un copil. Si de parca anuntul nu ar fi fost suficient de puternic, au acordat un interviu de doua ore in emisiunea lui Oprah, unde au vorbit despre absolut orice. Lumea este din nou in fierbere.

Dar pana la Oprah, ne-am gandit sa facem o retrospectiva asupra uneia dintre cele mai mediatizate povesti de dragoste: Povestea de dragoste dintre printul Herry si Meghan Markle, de la inceput si pana in zilele noastre.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal