Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa revina pe retelele de socializare

1
De Maria Constantin
17 ian. 2021

Ducele si ducesa de Sussex au renuntat la retelele de socializare pentru a se concentra pe noile lor roluri din Statele Unite.

La aproape un an de la „Megxit”, cum a fost numita decizia lor de a se rupe de familia regala britanica, Printul Harry si Meghan Markle nu au de gand sa isi faca din nou aparitia pe retelele de socializare.

O sursa apropiata de ducii de Sussex a declarat pentru The Times ca e foarte putin probabil ca ei sa mai fie prezenti online, in special din cauza urii cu care s-au confruntat in acest mediu de comunicare. Alta sursa, contactata de Page Six, a spus, insa, ca aceasta este o pura speculatie.

Dezamagiti de ura de pe internet

Harry si Meghan, care aveau peste 10 milioane de urmaritori pe contul lor oficial de Instagram, au fost dezamagiti de ura pe care au intalnit-o online.

Inainte ca ei sa renunte la rolul din cadrul familiei regale britanice, retelele de socializare erau o parte importanta a vietii lor, scrie Page Six. Harry si Meghan au anuntat nasterea fiului lor, Archie, pe Instagram. De asemenea, au anuntat pe contul lor de Instagram, @sussexroyal, ca renunta la rolurile lor din casa regala a Marii Britanii.

Desi profilul este inca activ, ultima postare este un mesaj de ramas bun, publicat in martie 2020, in care sta scris: „Chiar daca nu ne vedeti aici, munca noastra continua”.

Harry a folosit un cont anonim de Instagram

Inainte de a se logodi cu Harry, Meghan Markle avea un blog, denumit „The Tig”. Ea l-a inchis dupa oficializarea relatiei, renuntand si la contul personal de Instagram.

Ce a invatat Printul Harry de la Meghan Markle: „Nu stiam ca asa ceva exista inainte sa o cunosc pe ea“

Presa a scris ca Harry a folosit un cont anonim de Instagram cand a inceput relatia cu Meghan.

Ducele si ducesa de Sussex au un podcast pe platforma Spotify, insa nu vor mai fi prezenti pe retelele sociale. Ei au publicat traditionala felicitare de Craciun prin intermediul Mayhew, o organizatie de protectie a animalelor cu care Meghan a colaborat in trecut.

Foto: Getty Images.