Printul Harry si Meghan Markle vor sa te ajute sa-ti investesti banii inteligent

1
De Maria Constantin
18 oct. 2021

Ducele si ducesa de Sussex se alatura unei companii sustenabile de investitii.

Harry si Meghan Markle continua seria parteneriatelor in domeniul afacerilor. Potrivit The New York Times, ducii de Sussex vor colabora cu Ethic, un grup de investitii cu o vechime de cinci ani. Ethic ajuta clientii sa-si investeasca in mod responsabil banii in diverse companii, scrie Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry)

„Harry si Meghan vor avea rolul de a evidentia felul in care putem influenta problemele care afecteaza comunitatile noastre, de a aduce transparenta in modul in care sectorul corporatiilor stabilesc tonul si modeleaza consecintele in fiecare zi pentru fiecare familie. Prin acest parteneriat, viziunea noastra despre o lume in care toti investim sustenabil poate ajunge la milioane de oameni de pe tot globul”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei Ethic.

Lumea din care vine Meghan nu face investitii

Harry si Meghan au dezvaluit intr-un interviu publicat de Times ca au intrat in legatura cu aceasta companie prin intermediul unor prieteni. Ei au explicat ca doresc sa demonstreze ca este posibil sa faci investitii financiare sustenabile.

„In lumea din care provin eu nu se vorbeste despre investitii. Nu-ti permiti luxul de a investi. Suna prea pretentios”, a spus Meghan Markle.

Printul Harry si Meghan Markle isi iau impreuna concediu de crestere a copilului

Ducii de Sussex spera ca parteneriatul lor cu Ethic va incuraja tanara generatie sa fie mai constienta atunci cand alege sa faca investitii in companii. „Generatia tanara deja voteaza cu dolarii si lirele sale peste tot in lume cand alege brandurile si produsele preferate”, a spus Printul Harry in acelasi interviu.

Pe langa acordul cu Ethic, ducii de Sussex au si alte colaborari de afaceri. Ei au semnat contracte de productie cu Netflix si Spotify, iar Harry va publica vara viitoare un volum biografic.

Foto: Getty Images.