Victoria Beckham si-a scos tatuajul dedicat lui David. Cuplul trece prin probleme conjugale?

1
De Alice Papuc
9 oct. 2022

Victoria Beckham si-a scos tatuajul emblematic „DB” dedicat sotului ei, David. Cuplul experimenteaza probleme conjugale?

Au Victoria si David Beckham probleme conjugale? Fanii sunt ingrijorati dupa ce Victoria si-a scos tatuajul dedicat lui.

Intr-unul dintre cele mai recente videoclipuri postate pe contul ei de Instagram, Victoria le-a aratat urmaritorilor noua ei linie de rujuri. Urmaritorii creatoarei de moda au fost vigilenti si au observat un detaliu important: emblematicul ei tatuaj „DB”, dedicat sotului ei David Beckham, disparuse.

Potrivit revistei „Hello”, tatuajul „DB” nu a fost singurul pe care Victoria Beckham a ales sa il scoata. In ultimii cinci ani, creatoarea de moda a ales sa isi indeparteze de pe trup mai multe tatuaje. Ea si-a scos, de asemenea, tatuajul cu cifrele romane VIII-V-MMVI de pe incheietura sa dreapta. Data face referire la momentul in care ea si David și-au reînnoit jurămintele de casatorie, respectiv pe 8 mai 2006.

David Beckham are un talent ascuns: a ajutat-o pe Victoria sa se machieze pentru o sedinta foto

 

Familia Beckham a abordat in trecut referirile la problemele cojugale

In cadrul unui interviu acordat in 2015 publicatiei „Grazia”, Victoria Beckham a dezmintit zvonurile referitoare la problemele in casnicie. „Nu am ascultat si nici nu am comentat niciodata zvonurile despre niciun aspect al vietii mele”, a spus celebra creatoare de moda si sotie a lui David Beckham. Aceasta a continuat „Sunt un om binecuvantat sa am un sot minunat si copii frumosi, sanatosi si fericiti.”

Tabloidele au mai speculat in anul 2018 ca cei doi soti ar urma sa divorteze, dupa atat de multi ani petrecuti impreuna. Cu toate acestea, cuplul a ales sa ignore publicatiile si sa nu adreseze zvonurile. „Nu avem nimic de dovedit”, au sustinut intotdeauna sotii Beckham, concentrandu-se pe relatia si pe familia lor.

Sfatul pe care Victoria si David Beckham i l-au oferit fiului lor, Brooklyn Beckham, pentru o casnicie fericita

 

Concluzia: Indepartarea tatuajului indica faptul ca Victoria si David Beckham au probleme conjugale?

Cu toate acestea, cuplul format din Victoria si David Beckham nu pare sa intampine probleme. Zilele anterioare, Victoria chiar a postat pe contul sau de Tiktok un videoclip cu ea si David. Cei doi petrec timp impreuna, relaxandu-se la casa lor de vacanta.

Cei doi au mai fost surprinsi impreuna si de tabloide, iar Victoria Beckham continua sa isi poarte verigheta.

Victoria Beckham a sarbatorit 23 de ani de casnicie cu David Beckham: „Au zis ca nu o sa rezistam! Esti totul pentru mine!”

Mai mult decat atat, intr-o declaratie pentru publicatia „Us Weekly”, un apropiat al familiei Beckham a sustinut ca zvonurile sunt doar stiri false raspandite in social media: „Nu exista nicio declaratie iminenta si nu exista divort. Ce prostie”.

Astfel, nu par sa existe probleme in familia Beckham, iar povestea de dragoste dintre cei doi pare sa dainuiasca.

Foto: Instagram/Victoria Beckham