Ryan Gosling: „Cresterea copiilor in timpul pandemiei e complicata“

1
De Maria Constantin
12 oct. 2021

Actorul american a fost nevoit sa gaseasca idei creative pentru a-si distra copiii in timpul carantinei.

Pandemia a adus noi provocari pentru parintii din toata lumea. Chiar si Ryan Gosling a fost nevoit sa-si foloseasca imaginatia pentru a-si creste copiii in perioada carantinei, noteaza Page Six.

Actorul in varsta de 40 de ani a povestit intr-un interviu publicat de GQ cum a fost viata lui si a sotiei sale, Eva Mendes, in timpul pandemiei. „Copiii nostri sunt mici, asa ca a fost o perioada grea pentru ei sa stea despartiti de alti copii si sa nu-si poata vedea familia si altele”, a spus Gosling.

Actorul in varsta de 40 de ani si Eva Mendes (47 de ani) au doua fetite – Esmeralda (sapte ani) si Amada (cinci ani).

Cu ochii pe ceas

Gosling a mai spus ca el si Mendes au incercat tot ce se putea pentru a-si distra copiii, uneori punandu-si la contributie talentul de actori. „Cred ca eu si Eva am jucat mai mult in timpul carantinei decat in toate carierele noastre”, a glumit starul din „La La Land”.

Starul a acordat interviul pentru GQ la un eveniment de promovare a primului sau contract de promovare cu producatorul de ceasuri Tag Heuer, organizat vineri in Beverly Hills.

Motivul pentru care Eva Mendes nu publica fotografii cu partenerul ei, Ryan Gosling, pe Instagram

„Pe plan personal, pretuiesc timpul mai mult decat altadata. Am doi copii care cresc repede. Asa ca stau cu ochii pe ceas mai mult decat o faceam inainte”, a marturisit el, explicand cum l-a inspirat familia lui sa colaboreze cu producatorul elvetian de ceasuri.

„La prima mea aniversare a Zilei Tatalui, Eva mi-a daruit un ceas. Nu conteaza marca. Simbolul era important. Insemna: ‘Acum esti pe ceas'”, a mai spus Gosling.

Eva Mendes i-a cerut scuze fetitei sale

Eva Mendes a marturisit in decembrie, pe Instagram, ca i-a fost greu sa se achite de indatoririle sale de mama in timpul pandemiei. O luna mai tarziu, ea a dezvaluit ca una dintre fiicele sale i-a atras atentia ca foloseste prea mult telefonul. „As putea sa spun ca a luat-o personal. E un copil, normal ca a luat-o personal. Ei iau lucrurile perrsonal daca noi nu le explicam ca nu este ceva personal”, a scris actrita atunci.

„I-am cerut scuze si i-am promis ca voi fi mai atenta. Am inteles ca daca sunt tot timpul acasa cu ele nu inseamna ca sunt mereu prezenta”, a dezvaluit Mendes.

Foto: PR