Stilul lui Meghan Markle si cum s-a schimbat el de cand e ducesa

Stilul lui Meghan Markle
1
De Flavia Parpala
26 aug. 2018

Pe Meghan am „cunoscut-o” din serialul Suits, care pe langa intriga intortochiata, s-a remarcat prin tinutele impecabile. Pentru mult timp, actrita a fost asociata cu rochiile office usor provocatoare care ii subliniau linia corpului si fustele creion. Dar, pana la urma, acesta era stilul lui Rachel Zoe, atent construit de catre niste profesionisti.

Pe Instagram am descoperit adevarata garderoba a sotiei printului Harry, asa ca te invit si pe tine sa descoperi stilul lui Meghan Markle.

Stilul lui Meghan Markle variaza intre smart-casual si elegant, dar este mereu feminin.

Ducesa poarta adesea camasi clasice, fuste midi, rochii minimaliste, dar feminine, stilettos negri si, in general, tonuri neutre. De altfel, intreaga garderoba a lui Meghan Markle este un mix de tinute elegante, dar relaxate, fara prea multe accesorii sau detalii in plus. Stilul sau smart-casual denoata o anumita pretiozitate data de feminitate. Sunt sigura ca ea stie ca nu poti da gres cu liniile simple, iar nauntele de bej se potrivesc de minune cu tenul ei.

Hurling at Croke Park, the home of @officialgaa – The Duke and Duchess met children taking part in GAA’s summer camps, which had 142,467 participants in 2017 alone #RoyalVisitIreland

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ce imi place cel mai mult la stilul ei este ca Meghan poate sa arate la fel de bine si feminina intr-o rochie cambrata cat si intr-un costum de inspiratie masculina.

Pentru tinutele de seara Meghan mizeaza tot pe simplitate. Cu ocazia asta ne putem aminti de superba ei rochie de mireasa care a fost exemplul bunului-gust, calitate care se regaseste in toata garderoba ducesei.

Rochiile negre sau intr-o singura culoarea, rochiile trenci si chiar trenciurile sunt toate elemente esentiale in garderoba ei. Stilul sau a eveoluat peste timp, dar nu s-a schimbat dramatic. Probabil ca a fost nevoita sa renunte la pantalonii sport si cocurile neglijente pentru orice fel de iesire in public, dar tot in acelasi timp a fost nevoita sa renunte si la contul propriu de Instagram. Toate informatiile despre membrii Familiei Regale britanice sunt disponibile pe contul @kensigntonroyal.

Foto: Facebook/ The Royal Family