Un alt atac dur la adresa lui Meghan Markle: „Sper ca Archie s-o trateze asa cum si-a tratat ea tatal”

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2019

Nu mai este niciun secret ca Meghan Markle nu se intelege cu tatal ei si cu familia acestuia, din care fac parte Samantha, sora vitrega a Ducesei, si Thomas Jr, fratele ei vitreg.

Chiar daca lumea deja s-a obisnuit ca rudele sa o atace in presa din SUA si din Marea Britanie pe Meghan Markle, ceea ce nu se facuse pana acum era ca micul Archie, primul urmas al Printului Harry, sa fie adus in discutie in scandalul din familia Markle.

Acum cateva luni, Samantha a lansat insa un atac dur la adresa surorii ei vitrege, afirmand ca aceasta este insensibila, a facut de ras numele familiei si ca i s-a parut ca botezul lui Archie a fost unul fals. Mai mult decat atat, Samantha s-a folosit de numele micutului pentru a o ataca si mai rau pe Meghan Markle, noteaza cei de la Daily Star.

„Ma mir ca biserica nu a luat foc atunci cand Meghan a patruns inauntru. Faptul ca sora mea a intrat intr-o biserica, stiind ce i-a facut tatalui nostru, ignorandu-l dupa doua infarcte, este lipsa de respect. Tatal meu a fost extraordinar cu ea […]”.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.