Zodii de care sa nu te indragostesti. Nu pun pret pe relatiile de iubire

zodii de care sa nu te indragostesti
1
De Cristina Tudor
3 apr. 2020

Nativii zodiilor de mai jos nu stiu sa pretuiasca dragostea la adevarata ei valoare.

Scorpionii sunt spirite profunde, misterioase si foarte pasionale, dar vesnic neintelese.

Dintre toate semnele zodiacale, enigmaticul Scorpion este macinat de cele mai multe conflicte interioare. Este un semn de apa, asa ca poate fi foarte sensibil si plin de toane, guvernat de planeta Marte, asa ca uneori este nerabdator si aspru, si este un semn fix, ceea ce inseamna ca poate fi incapatanat si dominant. Desi se implica in relatii, acest nativ este gata sa „intepe” si sa cauzeze durere oricand.

Sagetatorul, predispus sa insele

Sagetatorul are drept semn centaurul, creatura mitica jumatate barbat, jumatate cal. Desi partea umana il influenteaza sa fie onest si etic, cealalta jumatate il face nerabdator si predispus la infidelitate. Intr-o relatie se impune drept parenerul alpha. Ii place sa „vaneze”, sa urmareasca si sa tinda cat mai sus, asa ca pot trece usor de la o relatie la alta, daca in legatura curenta ceva il nemultumeste sau daca in raza lui vizuala apare cineva mai bun.

Berbecul, tanarul infierbantat

In relatii, nativul Berbec este foarte impulsiv, entuziast şi indraznet, purtandu-se ca un adolescent in calduri. Cu toate acestea, poate fi si egoist, artagos si dominant. Ii place la nebunie sa se arunce in relatii, dar se plictiseste si isi pierde foarte repede interesul.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Unsplash.com