Cum sa faci sa nu iti zboare vantul fusta: metoda aprobata de Casa Regala

casa regala eticheta
1
De Flavia Parpala
24 sept. 2018

Nicio femeie nu isi doreste ca fusta sa ii fie zburata de vant, cu atat mai putin un membru al Casei Regale, unde eticheta este atat de importanta, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lor. Din acest motiv, printesele au venit cu o solutie, un truc pe care si noi il vom copia.

Conform Mykai Maier, experta in eticheta, doamnele cu statut regal aleg piese de lenjerie cu efect static, astfel incat fustele sau rochiile nu vor zbura cu primul vant.

„Adesea ele poarta body-uri sau haine pe dedesubt care cresc efectul static, astfel ca unei fuste ii va fi mult mai usor sa stea la locul ei” a spus Myka. „Exista niste piese de lenjerie care seamna cu niste body-uri, iar asta e una dintre tacticile cele mai des folosite.

Meier a mai declarat ca aceasta tactica este o buna alternativa la a purta greutati care sa tina fusta la locul ei sau la a alege materiale grele, care sa aiba aceleasi efect. Metoda din urma este adesea folosita de Regina Marii Britanii. „Daca nu folosesti greutati sau materiale grele, atunci cea mai buna metoda sunt aceste body-uri, care tin materialele cat mai aproape de corpul tau.”

Secretele croitorului de la Casa Regala

eticheta casa regala regina

Croitorul reginei a dezvaluit in trecut ca aceasta prefera sa recurga la greutati ca sa se asigure ca niciodata nu va dezvalui mai multa piele decat isi doreste.

„Adaug niste greutati mici in tivurile rochiilor sau  ale paltoanelor, lucru care le face sa atarne perfect. Daca exista buzunare ascunse sau pense in palton, voi imparti greutatile astfel incat sa echilibrez situatia” a declarat Stewart Parvin in 2012.”Cateodata, cand regina poarta o rochie usoara din sifon, voi folosi greutati de marimea unnui bob de mazare sau poate doar un lant metalic.”

Stiu ca eticheta de la Casa Regala poate fi usor extrema, dar trebuie sa recunosti ca nimeni nu isi doreste ca fusta sa-i ajunga in vant, dezvelindu-i lenjeria intima, asa ca aceste sfaturi pot fi chiar utile.

Foto: Facebook/The Royal Family