Printul Harry o ataca pe Regina Consoarta: „Camilla era periculoasa din cauza legaturilor ei cu presa”

1
De Georgiana Dorobantu
10 ian. 2023

Printul Harry a lansat un atac la adresa Camillei, sotia Regelui Charles, despre care a spus ca era „periculoasa” si „un personaj negativ”.

Ducele de Sussex a vorbit despre Regina Consoarta in cadrul unui interviu pentru jurnalistul american Anderson Cooper, care l-a intrebat pe Harry despre unele afirmatii dure pe care le-a facut despre Camilla in cartea lui.

Facand referire la interviul din anul 1995 in care mama lui, Printesa Diana, a spus despre Camilla ca este „a treia persoana din mariajul ei”, Harry a spus ca aceasta declaratie a transformat-o pe actuala Regina Consoarta intr-un „personaj negativ”.

Printul Harry si Meghan Markle au dezvaluit momentul in care familia regala s-a intors impotriva lor

„Trebuia sa-si reabiliteze imaginea”, a spus Printul Harry. Iar aceasta dorinta de a-si transforma imaginea publica a facut-o „periculoasa”, a mai spus Ducele de Sussex.

Harry a mai dezvaluit in cartea sa ca el si William l-au „implorat” pe tatal lor sa nu se casatoreasca cu Camilla.

El si-a acuzat mama vitrega ca „a dat la schimb informatii” presei pentru a obtine articole pozitive despre ea insasi.

„Faptul ca voia sa-si reabiliteze imaginea a facut-o periculoasa din cauza legaturilor pe care si le facuse cu presa britanica”, a dezvaluit Harry pentru Cooper.

O noua dezvaluire socanta a Printului Harry. Ducele de Sussex spune ca William l-a atacat: „M-a apucat de guler si m-a trantit la podea”

„Daca esti facut sa crezi ca, in calitate de membru al familiei, trebuie sa fii pe prima pagina, sa ai titluri bune si articole pozitive scrise despre tine ca sa iti imbunatatesti reputatia sau sa-ti cresti sansele de a fi acceptat ca monarh de publicului britanic, atunci asta vei face”, a mai spus Ducele de Sussex.

Atacul public al lui Harry la adresa Camillei este cel mai recent dintr-o serie de critici aspre la adresa mamei sale vitrege. In cartea „Spare”, care a fost publicata accidental in Spania saptamana trecuta, Harry o portretizeaza pe Camilla intr-o lumina nefavorabila, potrivit lui Anderson Cooper, citat de Daily Mail.

In carte, Harry face acuzatii similare impotriva Camillei. El sustine ca aceasta avea conexiuni cu presa si o acuza ca ar fi oferit informatii presei ca o parte a „campaniei” ei de a prelua coroana.

Printul Harry spune ca Printul William a incalcat un pact pe care ei doi l-au facut: „A fost devastator”

„Noi povesti incepusera sa apara in toate ziarele despre discutii pe care ea le-a avut cu Willy [Printul William], povesti care includeau foarte multe mici detalii, iar niciunul nu venea de la fratele meu, bineinteles”, a mai spus Harry.

„Ma intrebam daca va fi cruda cu mine; daca va fi ca mamele vitrege rele din povesti”

In timpul interviului, Harry a dezvaluit ca atat el, cat si William, nu considerau ca este necesar ca tatal lor sa se casatoreasca cu Camilla. „Nu credeam ca este necesar. Ne gandeam ca ar putea face mai mult rau decat bine si daca era acum cu aceasta persoana era suficient. De ce sa mergi atat de departe cand nu este neaparat necesar? Voiam sa fie fericit. Si vedeam cat de fericit era cu ea. Deci la acea vreme era ‘Okay'”, a mai spus Harry despre relatia tatalui sau cu Camilla.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse)

Potrivit cartii scrise de Ducele de Sussex, Charles a incercat sa-si convinga fiii inainte de a-i cere publicului sa o accepte pe Camilla. Harry a descris prima intalnire cu Regina Consoarta ca pe o „injectie”. El a adaugat ulterior ca in cele din urma el si William au aprobat-o pe Camilla.

„Imi amintesc ca ma intrebam daca va fi cruda cu mine; daca va fi ca mamele vitrege rele din povesti”, a mai spus Printul Harry.

Foto: Instagram/Sussex Royal; Instagram/The Royal Family