Printul Harry spune ca Printul William a incalcat un pact pe care ei doi l-au facut: „A fost devastator”

1
De Georgiana Dorobantu
16 dec. 2022

Printul Harry sustine ca fratele lui, Printul William, a incalcat un pact pe care ei l-au facut si care prevedea sa nu permita birourilor lor de presa sa ofere stiri negative despre celalalt.

„William si cu mine am vazut amandoi ce se intampla in biroul tatalui nostru si am facut intelegerea sa nu lasam niciodata ca asta sa se intample si in cazul birourilor noastre”, a spus Harry in ultimele episoade ale serialului documentar „Harry & Meghan”.

„As prefera sa fiu distrus de presa decat sa intru in acest joc”, a spus Ducele de Sussex. „A fost devastator sa vad ca biroul fratelui meu face acelasi lucru pe care noi doi ne-am promis sa nu-l facem niciodata”, a continuat el.

Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai fi niciodata bineveniti in Marea Britanie dupa documentarul Netflix

„As prefera sa fiu distrus de presa decat sa intru in acest joc”

Harry si sotia sa, Meghan Markle, au dat detalii si despre momentul in care stirile negative despre ei au inceput sa apara in presa, dupa turul lor din Australia, care s-a bucurat de mult succes.

„Problema e ca atunci cand cineva intra in familie prin casatorie, si care ar trebui sa aiba un rol secundar, de sustinator, ajunge sa ‘fure’ lumina reflectoarelor sau se pricepe la acest job mai bine decat persoana care s-a nascut sa faca asta, atunci oamenii se supara”, a explicat Harry. „Modifica echilibrul pentru ca esti facut sa crezi ca singurul mod in care asociatiile tale caritabile pot avea succes si singurul mod in care reputatia ta poate fi dezvoltata sau imbunatatita este acela de a aparea pe prima pagina a acelor ziare”, a continuat Ducele de Sussex, potrivit Page Six.

Printul Harry si Meghan Markle nu ar trebui sa participe la incoronarea Regelui Charles, avertizeaza expertii

Problemele dintre Harry si William s-au agravat cand Ducii de Sussex au renuntat la rolul lor oficial din familia regala in ianuarie 2020, dar mai ales de interviul pe care acestia l-au acordat pentru Oprah Winfrey in martie 2021.

Cei doi soti au declarat in timpul interviului ca un membru al familiei regale a facut un comentariu rasist despre culoarea pielii primului lor copil, Archie.

Fosta actrita din „Suits” a mai spus ca sotia lui William, Kate Middleton, a facut-o sa planga inaintea nuntii cu Harry, care a avut loc in mai 2018.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hello! Greece (@grhello)

La cateva zile dupa interviu, William le-a spus reporterilor ca familia sa „nu este deloc o familie rasista.”

Cei doi frati s-au evitat unul pe celalalt la evenimentele oficiale majore la care au participat impreuna.

In luna iunie, Harry si William nu au avut niciun plan de a petrece timp impreuna la Jubileul de Platina al bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, in ciuda faptului ca Ducii de Sussex locuiesc in California. Nici decesul Reginei din luna septembrie nu a dus la apropierea celor doi frati.

O sursa apropiata de Harry a declarat pentru Sunday Times ca a fost „incomod” pentru cei doi frati sa stea unul in compania celuilalt, dar „toti cei implicati se straduiesc” sa faca ce trebuie.

Foto: Instagram/The Royal Family