Printul Harry si Meghan Markle nu ar trebui sa participe la incoronarea Regelui Charles, avertizeaza expertii

1
De Georgiana Dorobantu
13 dec. 2022

Politicieni, istorici si membri ai armatei ii avertizeaza pe Printul Harry si Meghan Markle sa nu participe la ceremonia de incoronare a Regelui Charles.

Potrivit Daily Mail, o serie de experti au declarat ca Ducii de Sussex ar trebui sa ramana in Statele Unite in data de 6 mai 2023, atunci cand Charles va fi incoronat.

Un nou sondaj realizat in Marea Britanie a aratat ca aproape jumatate dintre englezi sunt de parere ca Harry si Meghan ar trebui sa piarda titlurile regale pe care le detin, iar 42% dintre ei considera ca Harry nu ar mai trebui sa fie in ordinea succesiunii la tron.

Declaratiile specialistilor au venit la scurt timp dupa lansarea primelor episoade ale serialului documentar Netflix in care Harry sustine ca familia regala este „rasista”.

„Categoric nu ar trebui sa vina. Fac bani vanzandu-si familia”

„Daca detesta atat de mult Familia Regala, de ce sa participe la incoronare?”, a declarat politicianul conservator Iain Duncan pentru Mail on Sunday.

Printul Harry si Meghan Markle nu participa la evenimentele de Craciun ale Familiei Regale. Motivul ar putea fi cartea Ducelui de Sussex

„Nu ar trebui sa vina la incoronare. Categoric nu ar trebui sa vina. Fac bani vanzandu-si familia. Cred ca trebuie sa facem cunoscut faptul ca poporul britanic nu vrea ca ei sa fie prezenti”, a declarat politicianul David Mellor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Point De Vue (@pointdevue)

Acesta sugereaza ca oamenii „ar fi indreptatiti sa-i huiduiasca daca cuplul isi va face aparitia”.

„Sper ca nu vor veni pentru ca vreau ca Regele si Regina sa fie in centrul atentiei. Daca vin, imi fac griji ca toate camerele vor irosi timpul pe ei. Ar trebui sa ramana la Hollywood, tinandu-se de mana”, a declarat autoarea si istoricul Antonia Fraser.

Potrivit unui sondaj, aproape jumatate dintre repondenti considera ca Ducii de Sussex nu ar trebui sa fie invitati la incoronare.

8 reguli pe care copiii lui Harry si Meghan Markle nu mai trebuie sa le respecte dupa ce ducii de Sussex au parasit familia regala britanica

De asemenea, multi dintre participantii la sondaj sunt de parere ca Harry ar trebui eliminat din lista de succesiune la tron, dar si ca ar trebui sa-i fie luat titlul de Duce de Sussex.

Printul Harry si Meghan Markle fac noi declaratii explozive despre familia regala

In noul trailer pentru promovarea ultimelor trei episoade din serialul lor documentar de pe Netflix, Harry si Meghan fac noi declaratii explozive despre familia regala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Royal Tea👑 (@royalttea)

Harry spune in trailer ca „ei au mintit pentru a-l proteja pe William, dar nu au fost dispusi sa spuna adevarul pentru a ne proteja pe noi”. Insa Ducele de Sussex nu a clarificat la cine s-a referit atunci cand a spus „ei”.

Potrivit surselor citate de Daily Mail, Printul William a fost infuriat de faptul ca in serial este inclus un clip din cadrul interviului pe care mam lor, Printesa Diana, l-a acordat pentru Martin Bashir. Jurnalistul a apelat la inselaciune si manipulare pentru a o convinge pe Printesa de Wales sa-i acorde interviul.

Foto: depositphotos.com