O noua dezvaluire socanta a Printului Harry. Ducele de Sussex spune ca William l-a atacat: „M-a apucat de guler si m-a trantit la podea”

1
De Georgiana Dorobantu
6 ian. 2023

Printul Harry face dezvaluiri incendiare in cartea sa autobiografica, „Spare”/”Rezerva”, ce urmeaza sa fie lansata peste cateva saptamani.

El sustine ca fratele sau, Printul William, l-a atacat si a spus despre Meghan ca este „dificila”, „nepoliticoasa” si „agresiva”, la scurt timp dupa ce Ducii de Sussex au anuntat ca planuiesc sa iasa din familia regala.

Ducele de Sussex a descris cearta dintre el si fratele sau mai mare, Printul de Wales, care a culminat cu o confruntare fizica. Harry dezvaluie ca William l-a apucat de guler si l-a aruncat la podea. El a cazut pe bolul cainelui, care s-a spart si l-a ranit la spate.

Printesa Diana planuia sa se mute in America fara William si Harry pentru a-i „salva” de atentia presei, sustine fostul ei bodyguard

Printul Harry sustine ca a fost atacat de fratele sau, Printul William

Intr-un pasaj din cartea „Spare”, care a fost obtinut de publicatia The Guardian inainte de lansare, Harry isi aminteste ceea ce el spune ca a fost un atac fizic ce l-a lasat cu rani vizibile, inclusiv „julituri si vanatai”.

Altercatia a avut loc in 2019, in bucataria locuintei din Londra a lui Harry si Meghan, Nottingham Cottage, care se afla pe domeniul Palatului Kensington.

William ar fi spus despre Meghan ca este dificila si nepoliticoasa si a insistat ca vrea sa isi ajute fratele in timpul discutiei lor aprinse despre „intreaga catastrofa in desfasurare” a relatiei lor dificile si a conflictului lui Harry cu presa.

Harry l-a acuzat pe fratele sau ca ofera presei povesti negative despre sotia lui, fosta actrita americana Meghan Markle, inainte ca discutia sa se transforme intr-o cearta aprinsa si un conflict fizic, se arata in carte. El spune ca i-a oferit mostenitorului tronului un pahar cu apa si i-ar fi spus „Willy, nu pot vorbi cu tine cand esti asa”.

Printul Harry spune ca Printul William a incalcat un pact pe care ei doi l-au facut: „A fost devastator”

„A pus apa jos, m-a insultat, apoi a venit la mine. Totul s-a intamplat foarte repede. Extrem de repede. M-a apucat de guler, rupandu-mi lantisorul, si m-a trantit la podea. Am cazut pe bolul cainelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au taiat. Am ramas acolo intins pentru cateva clipe, ametit, apoi m-am ridicat si i-am zis sa plece”, a dezvaluit Ducele de Sussex.

Harry sustine ca William l-a provocat sa riposteze, spunand ca acelasi lucru se intampla si in timpul confruntarilor lor din copilarie.

Dar Ducele de Sussex a refuzat. William s-a intors „aratand ca regreta ce s-a intamplat si si-a cerut iertare”.

‘Nu trebuie sa-i spui lui Meg despre asta'”

William a spus apoi ‘Nu trebuie sa-i spui lui Meg despre asta'”. Harry dezvaluie ca a raspuns: „Te referi la faptul ca m-ai atacat?”, iar William ar fi spus „Nu te-am atacat, Harold”.

Ducele de Sussex spune ca prima persoana cu care a vorbit despre asta a fost terapeutul sau, cu care a vorbit la telefon.

El a dezvaluit ca Meghan a vazut „juliturile si vanataile” de pe spatele lui. Harry sustine ca sotia sa „nu a fost foarte surprinsa si nici foarte furioasa. A fost extrem de trista”.

Razboi total: Printul Harry sustine ca William „a tipat” la el, Charles „a mintit” si “totul a picat pe capul” Reginei, la discutiile Megxit

Potrivit Daily Mail, pasajul a fost publicat de The Guardian si nu este cunoscut modul in care publicatia a obtinut o copie a cartii inainte de publicare, avand in vedere ca editura Penguin Random House a facut tot posibilul pentru a preveni scurgerile de informatii.

Foto: Getty Images