8 tipuri de barbati care nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa

1
De Alice Papuc
11 mai 2023

Oricat de dificil ar fi de crezut, exista persoane care nu au capacitatea de a mentine o relatie sanatoasa.

„Nu sunt pregatit pentru o relatie”. Aceste cuvinte te inspaimanta si totusi, sunt mai des intalnite decat te-ai astepta. Descopera opt tipuri de barbati care nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa. Invata sa recunosti aceste caracteristici ale unui barbat si salveaza-ti timp pretios!

„Baiatul mamei”

„Baiatul mamei” va alege sa asculte mereu ceea ce spune mama lui. Nu va conta parerea ta si va crede intotdeauna ca mama lui stie cel mai bine. Isi va suna mama in mod constant iar aceasta il va dadaci, indiferent de situatie. Daca ai incercat sa discuti aceste lucruri cu el si nu ai avut succes, este bine sa stii ca te vei afla mereu in concurenta cu mama lui.

Cel care este mereu in cautare de ceva mai bun

Acest barbat nu poate sa stea locului, indiferent de situatie. Asteapta mereu urmatorul lucru maret si nu se poate aseza la casa lui. Este normal ca fiecare sa isi doreasca un viitor cat mai bun, insa nu ai nevoie de un partener care sa te faca sa te simti mereu nesigura. Daca a gasit multiple motive sa nu isi dezinstaleze aplicatia Tinder desi iesiti impreuna de ceva timp, fugi! Face parte din acei barbati care nu sunt pregatiti pentru o relatie. Pur si simplu, nu se poate dedica partenerei.

Barbatul indisponibil emotional

Poate ca acest lucru era amuzant cand aveai 16 ani si cand te atrageau baietii rai, dar la maturitate ai nevoie de un partener stabil, care sa isi poata asuma un angajament. Daca ai purtat o discutie cu el si tot nu stie ce vrea, este cazul sa treci mai departe.

8 momente in care te minti singura. Cum te autosabotezi si pierzi sansa la fericire

Cel care nu poate admite ca a gresit

Exista o multime de oameni, atat barbati cat si femei, care nu pot sa isi recunoasca o greseala. Cu toate acestea, o relatie sanatoasa si armonioasa presupune comunicare si doi parteneri deschisi, care stiu sa isi asume vina si care sunt dispusi sa lucreze impreuna.

Narcisistul

Acest barbat este concentrat doar pe el. Crede ca intreg Universul se invarte in jurul lui. Oricat ar incerca sa ascunda acest lucru, nu este pregatit pentru a avea grija de partenera lui si pentru a se implica intr-o relatie. El isi doreste doar sa castige si sa fie pus pe un piedestal.

Cele 6 tipuri de narcisisti. Care este cel mai periculos?

Barbatul extrem de nesigur

Bineinteles, fiecare om poate fi usor anxios in anumite situatii, insa exista barbati atat de nesiguri incat nu vor face decat sa te traga in jos. Se vor teme de succesul tau si nu te vor lasa niciodata sa te dezvolti. Daca ai intalnit un barbat din aceasta categorie si nu este dispus sa lucreze la nesigurantele lui, este vremea sa iti indrepti atentia spre altcineva.

Cel care uraste femeile

El pare ca uraste femeile, indiferent de situatie. Este intotdeauna nemultumit si are „o problema pentru fiecare situatie”. Indiferent cat ai incerca sa il faci fericit, nu isi da voie sa se simta bine.

7 moduri neasteptate prin care un barbat flirteaza cu tine

Cel care nu respecta limite

Indiferent cat ii spui ca un lucru este important pentru tine, el pare ca nu intelege. Nu iti respecta limitele si mereu face lucrurile doar in propriul folos. Nu vei putea avea o relatie fericita alaturi de un barbat care nu intelege lucrurile importante pentru tine.

Foto: depositphotos.com