A murit actrita Kirstie Alley. Prietenul sau, John Travolta, devastat de veste: „Stiu ca ne vom vedea din nou”

1
De Georgiana Dorobantu
6 dec. 2022

Actrita Kirstie Alley a incetat din viata la varsta de 71 de ani, au anuntat cei doi copii ai sai printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare.

Alley, cunoscuta pentru rolurile din filme de succes precum „Look Who’s Talking” sau serialul „Cheers”, a pierdut lupta cu cancerul, dupa ce fusese diagnosticata recent.

Copiii sai au dezvaluit ca mama lor descoperise recent ca are cancer. „A fost inconjurata de cei mai apropiati membri ai familiei si a luptat cu mare curaj, lasandu-ne in urma bucuria ei de a trai”, au scris copiii actritei in mesajul publicat pe retelele de socializare.

James Cameron spune ca Leonardo DiCaprio a fost la un pas sa piarda rolul din „Titanic”: „Era atat de negativ”

„Pe cat de emblematica a fost pe ecran, a fost si mai uimitoare ca mama si bunica”, au continuat acestia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirstie Alley (@kirstiealley)

Alley nu a mai fost vazuta public de ceva timp, ultima sa aparitie fiind intr-un video publicat pe 8 septembrie, pe Instagram.

In ceea ce a fost ultima sa postare pe social media, actrita nu parea sa aiba semne vizibile ca ar fi fost bolnava. Ea si-a petrecut ultimele zile din viata la clinica Moffitt Cancer Center din Florida, potrivit Daily Mail.

Copiii actritei au declarat ca „dragostea si pasiunea ei pentru viata, pentru copiii ei, nepotii ei si multele ei animale, sa nu mai spunem de eterna ei bucurie de a crea, au fost de neegalat si ne inspira sa traim viata din plin, exact asa cum a facut ea.”

Mariah Carey spune ca obsesia ei pentru Craciun isi are originea in copilaria ei dificila

„Va multumim pentru iubirea si rugaciunile voastre si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada dificila”, au incheiat copiii starului.

John Travolta, prietenul si colegul sau de platou din filme „Look Who’s Talking”, a fost devastat de vestea pierderii actritei.

„Kirstie a fost una dintre persoanele cu care am avut o relatie speciala. Te iubesc, Kirstie. Stiu ca ne vom vedea din nou”, a scris Travolta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirstie Alley (@kirstiealley)

Nascuta in Wichita, Kansas, Alley a studiat la Universitatea de Stat din Kansas, dar a renuntat la cursuri si s-a mutat in Los Angeles.

Ea a fost casatorita cu iubitul sau din liceu din 1970 pana in 1977 si cu actorul Parker Stevenson, din serialul „Baywatch”, in perioada 1983-1997.

Dupa ce a pierdut o sarcina, Alley a adoptat impreuna cu Stevenson un baiat, pe nume William True, in anul 1992, si o fiica, Lillie Price, in anul 1995.

Stevenson a postat un mesaj emotionant pe Facebook pentru fosta lui sotie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirstie Alley (@kirstiealley)

„Draga Kirstie, sunt foarte recunoscator pentru anii nostri impreuna, pentru cei doi copii incredibil de frumosi si acum pentru nepotii pe care ii avem. Iti vom simti lipsa. Cu dragoste, Parker”, a scris el.

Rolul care a consacrat-o pe Alley a fost cel din serialul NBC „Cheers”, in anul 1987. Pentru acest rol ea a castigat in 1991 un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal.

In anii ’80 si ’90 Kirstie Alley a aparut in numeroase filme, printre care seria „Look Who’s Talking”, „Star Trek II: The Wrath of Khan” (1982), „Summer School” (1987), „Sibling Rivalry” (1990), „It Takes Two” (1995), „For Richer or Poorer” (1997) sau „Drop Dead Gorgeous” (1999).

Foto: depositphotos.com; Instagram/Kirstie Alley