Adele e gata sa lanseze piese noi in 2021: Vedeta s-a intors in studio inainte de Craciun

1
De Maria Constantin
25 dec. 2020

Cantareata britanica a inregistrat cateva piese noi in aceasta perioada.

Adele s-a intors in studioul de inregistrari saptamana trecuta, dupa ce a petrecut acest an scriind noi piese cu Rick Nowels, cu care a colaborat la piesa „Why Do You Love Me”.

De data aceasta, cantareata in varsta de 32 de ani a lucrat la Londra cu Matt Chamberlain, fostul baterist al trupei Pearl Jam. „Tocmai am lucrat la cateva piese pentru Adele. Mi-a dat fiori sa aud aceasta voce in casti”, a spus Chamberlain in podcast-ul The Eddie Trunk, gazduit de postul de radio SiriusXM.

„A fost ceva foarte puternic si emotionant. Stii vocea ei, dar sa fii chiar in incaperea alaturata celei in care cineva face asa ceva, e o nebunie. O auzi la radio si-ti spui ‘da, e chiar buna’, dar sa fii in studio cu acest om si sa simti energia aceea, este coplesitor”, a adaugat Matt Chamberlain.

Muzicianul a explicat ca a lucrat in acelasi studio cu Adele pentru a adauga tobele in piesa pe care Adele a inregistrat-o saptamana trecuta.

6 ani de la ultimul album

Aceasta este prima informatie oficiala despre revenirea artistei britanice in studioul de inregistrari, dupa ce aceasta a declarat anterior ca nu stie cand va lansa un nou material discografic. Ultimul ei album, intitulat „25”, dateaza de acum sase ani, scrie Glamour.

Pe 31 mai, autoarea hit-ului „Hello” a declarat ca varsta de 30 de ani a pus-o serios la incercare, dar s-a straduit sa-i faca fata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Timp de un an, dupa ce s-a despartit de sotul ei, Simon Konecki, cu care are un baietel, Angelo, artista a pastrat discretia asupra vietii sale, desi acest lucru nu a fost atat de dificil dupa izbucnirea pandemiei, noteaza publicatia citata.

Adele are un nou iubit: „Lucrurile incep sa se incinga“

Din cand in cand, Adele a luat pe toata lumea prin surprindere cu fotografii postate pe Instagram in care isi etala silueta incredibila, la care a ajuns dupa ce a slabit 44 de kilograme. Prima sa aparitie televizata a fost in octombrie, ca prezentatoare a show-ului „Saturday Night Live”. Vedeta a confirmat atunci ca in 2020 nu va lansa nicio piesa noua: „O sa ma intorc in grota mea (…). Pace pana anul viitor”, a spus ea.

Foto: Instagram/@adele