Cati bani va castiga Printul Harry pentru ca isi publica memoriile

1
De Cristina Tudor
31 oct. 2022

A fost dezvaluit numele explozivei carti de memorii a Printului Harry, pentru care acesta va incasa suma colosala de 17 milioane de lire sterline.

Memoriile-bomba ale Printului Harry se vor numi Spare (De Rezerva), a dezvaluit, joi, 27 octombrie, editorul sau.

In cartea cu pricina, ce va fi lansata pe data de 10 ianuarie 2023, Harry va spune,„in sfarsit”, povestea ducelui de Sussex.

De asemenea, cartea va readuce aminte cititorilor imaginea celor doi printi „mergand in spatele sicriului mamei lor”, Printesa Diana.

Titlul cartii se refera, probabil, la „mostenitorul principal si la cel de rezerva”, o expresie folosita pentru a-i descrie pe Harry si fratele sau si viitorul rege, William, si pozitia lor in ierarhia succesiunii la tronul Marii Britanii.

A primit, deja, jumatate din bani, dar a si donat din ei

Harry – care a primit deja 35 de milioane de lire sterline pentru cartea sa, adica jumatate din suma totala – va citi el insusi versiunea cartii in format audio.

Harry a donat, pana acum, aproximativ 1,2 milioane de lire sterline din veniturile cartii organizatiei sale de caritate Sentebale, care sprijina copiii si tinerii afectati de HIV si SIDA, din Lesotho si Botswana.

El a donat, de asemenea, 300.000 de lire sterline organizatiei non-profit pentru copii WellChild, care ii ajuta pe copiii cu nevoi complexe de sanatate sa fie ingrijiti acasa.

Cartea, lansata la implinirea a trei ani de la iesirea din familia regala

Cartea va fi lansata la doua zile dupa implinirea a trei ani de la iesirea oficiala a lui Harry si Meghan din familia regala, pe 8 ianuarie 2020. De asemenea, data publicarii cartii, 10 ianuarie, este la doar o zi dupa ziua de nastere a Printesei Kate.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@sussexroyal