Ce a spus printul William despre fratele lui, Harry, dupa ani de dispute si tensiuni

1
De Maria Constantin
25 mart. 2022

Dupa o lunga perioada in care relatia lor a fost tensionata, Ducele de Cambridge a facut o remarca despre fratele sau.

Relatia dintre cei doi frati a avut mult de suferit in ultimii ani. William si Harry au evitat sa vorbeasca public unul despre celalalt, insa Ducele de Cambridge a facut recent o referire la Harry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Wayne Tugwell (@waynotugwell)

Printul William si Kate Middleton au efectuat un turneu in Caraibe, primul de la inceperea pandemiei de COVID-19. Cuplul a facut aceasta calatorie pentru a aniversa Jubileul de Platina al Reginei Elisabeta a II-a. Ei s-au aflat in Belize si au vizitat ruinele mayase, un centru de pregatire construit in jungla si au invatat procesul de producere a ciocolatei la o ferma de cacao, relateaza Marie Claire.

Pe urmele lui Harry

In aceasta saptamana, ducii de Cambridge s-au oprit in satul Hopkins unde au dansat cu copiii de la o scoala la Centrul cultural Garifuna. In timpul vizitei, Printul William a vorbit despre vizita pe care Harry a facut-o in 2012 in Belize, unde si el a participat la un dans.

Printul William, din nou in conflict cu fratele lui: „Harry e o sursa de stres pentru Regina”

Cynthia Ellis-Topsy, ambasadoarea populatiei native din Garifuna, a dezvaluit ce a spus printul despre Harry. „I-am spus lui William ca atunci cand fratele lui a venit in Belize, a dansat si nu a avut nevoie de incurajari. E un as in maneca”, a spus ea.

Ellis-Topsy a spus ca William a inceput sa rada si i-a raspuns: „Harry e de nestapanit.”

Zile bune si zile proaste

Potrivit publicatiei citate, comentariul lui William despre fratele sau mai mic survine dupa ani de zile in care ei au evitat sa mai vorbeasca public unul despre celalalt. Ultimele referinte pe care cei doi printi le-au facut despre relatia lor a fost in 2019, cand Harry i-a marturisit unui reporter ca au „zile bune si zile proaste” si in 2021, cand Ducele de Sussex a spus in interviul cu Oprah Winfrey ca fratele sau este „captiv” in casa regala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

Dupa ce s-a mutat cu familia lui in Statele Unite, Harry s-a mai intalnit cu William in aprilie 2021, cand a revenit in Marea Britanie pentru a participa la funeraliile Printului Philip, si in vara anului trecut, la dezvelirea unei statui a mamei lor, Printesa Diana.

In continuarea turneului lor, William si Kate vor vizita Jamaica si Bahamas, apoi se vor intoarce in Marea Britanie, noteaza Marie Claire.

Foto: Instagram/@theroyalfamily