Chrissy Teigen spune povestea dureroasa a sarcinii pe care a pierdut-o: „O tristete cumplita si deplina“

1
De Maria Constantin
31 oct. 2020

Modelul a publicat un eseu emotionant despre episodul trist din viata sa. Chrissy relateaza cu sinceritate aceasta experienta, iar durerea ei te face sa intelegi ca este un om ca oricare altul. Un om care a pierdut pe cineva drag.

Cand sarcina ei ajunsese la 20 de saptamani, Chrissy Teigen a fost diagnosticata cu abruptie placentala partiala (dezlipire de placenta, adica separarea placentei de uter). Desi stia ca avea probleme, diagnosticul a strivit-o pe vedeta in varsta de 34 de ani. „Mereu am avut probleme cu placenta”, a scris ea pentru Medium.

Chrissy a povestit apoi prin ce a trecut: „L-am nascut pe Miles cu o luna mai devreme pentru ca stomacul lui nu mai primea suficienta hrana din placenta mea. Dar aceasta a fost prima mea abruptie. Am monitorizat situatia foarte strict, sperand ca lucrurile se vor opri si ma voi vindeca. Am stat in pat, am sangerat intruna, usor, dar toata ziua; imi schimbam scutecele la cateva ore cand sangerarea devenea inconfortabila si nu mai puteam sta asa. Am devenit un adult priceput la scutece”, a povestit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe

„Venise timpul sa ne luam ramas bun”

Cand hemoragia a devenit mai abundenta, fluidul in care se afla fatul a scazut simtitor. Chrissy poate sa jure ca, la un moment dat, a simtit copilul sprijinindu-se pe spate, cu manutele si piciorusele aproape iesindu-i din burta. Era clar ca lucrurile nu decurgeau bine – copilul nu mai avea destul lichid, relateaza Us Weekly.

Medicii i-au spus ca baietelul pe care ea il astepta nu va supravietui, cu toate transfuziile de sange pe care i le-au facut. Si ca inclusiv viata ei era in pericol. „Venise timpul sa ne luam ramas bun”, a povestit ea. „Am plans putin la inceput, apoi am avut niste convulsii, respiram greu si nu reuseam sa fac fata incredibilei tristeti. Chiar si acum, cand scriu asta, pot sa simt durerea aceea din nou… o durere cumplita si deplina”, a adaugat modelul.

Chrissy a dezvaluit ca, impreuna cu sotul sau, John Legend, si-au tinut la sfarsit micutul in brate si si-au luat ramas bun de la el. „Le-am cerut asistentelor sa-mi arate manutele si piciorusele lui si le-am sarutat intruna. Nu stiu cand m-am oprit. Poate ca au fost zece minute sau o ora”, a marturisit ea.

„Ce cred altii nu conteaza”

Dupa ce s-au gasit multi oameni care sa o critice pentru ca a postat pe retelele de socializare imagini din spital, Chrissy spune ca nu-i pasa. „Am trait asta, am ales sa fac asta si, mai mult decat atat, aceste poze nu sunt pentru oricine, ci pentru oamenii care au trecut prin asa ceva sau care sunt suficient de curiosi sa afle cum este. Aceste poze sunt doar pentru oamenii care au nevoie de ele. Ce cred altii nu conteaza pentru mine”, a precizat ea.

Chrissy Teigen si John Legend sufera pentru pierderea fiului lor, la o luna dupa ce au anuntat sarcina

Teigen inca mai are momente cand plange. Din fericire, sta acasa cu Legend (41 de ani) si copiii lor, Luna (patru ani) si Miles (doi ani), iar dragostea lor o ajuta nespus. Au pus cenusa baietelului intr-o cutie pe care o vor aseza la radacina unui copac cand se vor muta in noua lor casa. „Casa cu camera lui pe care o aveam in cap”, a marturisit Teigen.

„Oamenii spun ca o experienta de genul asta iti lasa un gol in inima. Un gol a aparut cu siguranta, dar a fost umplut cu dragostea a ceva ce am iubit atat de mult. Nu se simte gol acel spatiu. Se simte plin”, a scris ea.

„Pentru noi va fi mereu Jack”

Chrissy Teigen si John Legend au anuntat in august ca asteapta un copil, iar modelul a dexzvaluit sarcina in clipul piesei „Wild” pe care a lansat-o cantaretul.

Dupa pierderea sarcinii, Teigen a dezvaluit ca numele baietelului era deja stabilit. „Niciodata nu am ales numele copiilor pana in ultimul moment dupa ce au venit pe lume, chiar inainte de a pleca din maternitate. Dar, dintr-un anumit motiv, am inceput sa-l numim Jack pe acest micut din burta mea. Asa ca pentru noi va fi mereu Jack. Jack s-a straduit atat de mult sa faca parte din mica noastra familie si va face mereu parte din ea”, si-a incheiat vedeta randurile emotionante.

Foto: Instagram/Chrissy Teigen