Cum arata bebelusul Archie la patru luni: Meghan Markle si Printul Harry l-au adus in Africa

1
De Maria Constantin
26 sept. 2019

La doar patru luni, Archie Harrison a inceput deja sa calatoreasca in strainatate. El a avut prima aparitie oficiala in turneul din Africa de Sud, impreuna cu parintii sai.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, baietelul in varsta de patru luni al ducilor de Sussex, a avut, miercuri, prima aparitie publica in turneul de zece zile pe care il efectueaza cu parintii sai in sudul Africii.

Printul Harry si Meghan Markle l-au vizitat la Cape Town, in Africa de Sud, pe laureatul Premiului Nobel pentru Pace, arhiepiscopul Desmond Tutu (87 de ani). Simbol al luptei impotriva apartheidului, acesta i-a salutat pe cei trei oaspeti si l-a sarutat pe frunte pe Archie.

Micul Archie si-a facut cu aceasta ocazie si debutul pe Twitter, intr-o inregistrare video intitulata „Arch meets Archie!” („Archie il intalneste pe arhiepiscop!”) si intr-o imagine cu parintii sai, postata pe contul oficial de Instagram al ducilor de Sussex.

Aceasta este prima aparitie a bebelusului regal dupa botez si, totodata, prima fotografie regala oficiala in care apare el, parintii sai preferand sa il tina cat mai mult departe de atentia publicului, noteaza Time.

Anterior, Archie, care s-a nascut pe 6 mai, a mai fost surprins doar in cateva imagini neclare, facute de la mare distanta, la un meci de polo calare la care mama lui l-a tinut strans in brate, iar chipul lui nu putea fi vazut.

In inregistrarea video, Meghan poate fi auzita cum il descrie pe Archie drept „un suflet batran”, iar gazda lor, Tutu-Gxashe, ii spune micutului, glumind: „Iti plac doamnele”.

In cadrul turneului din Africa, Harry se va deplasa in Botswana si mai apoi in Angola si Malawi, in timp ce Meghan va ramane cu Archie la Cape Town, unde se va intalni cu femeile antreprenoare si va vizita o organizatie umanitara care le instruieste pe femeile infectate cu virusul HIV in domeniul sanatatii in munca.

Foto: Getty Images