Cum face fata Kate Middleton pierderii Reginei Elisabeta a II-a: Copiii o ajuta enorm

1
De Maria Constantin
22 sept. 2022

Printesa de Wales a marturisit ca a fost foarte afectata de decesul suveranei.

Kate Middleton a vorbit despre modul in care cei trei copii ai sai, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, au ajutat-o in aceasta perioada de doliu, scrie Hello!.

Intr-o inregistrare video recenta, postata pe Twitter de prezentatoarea TV engleza Kristine Johnson, Kate le-a multumit tuturor celor care au venit cu miile sa-i aduca un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a, stand la coada imensa din afara Palatului Buckingham. „Toti au fost extrordinari. Am fost foarte trista cand am aflat si Louis mi-a spus: ‘Mami, nu-ti face griji, pentru ca acum Gan Gan e cu bunica'”, a povestit ducesa, emotionata de cuvintele fiului ei.

„Tinand cont ca are patru ani, e uimitor… Extraordinar”, a spus Kate.

„Gan Gan” este o expresie folosita prima oara de cel mai mare copil al printesei si al printului de Wales, George.

In primul sau interviu televizat pe care l-a acordat singura, Kate Middleton a vorbit despre relatia apropiata dintre George si regina: „George avea doar doi ani si jumatate si a numit-o Gan Gan. Ea lasa mereu un mic dar sau altceva in camera lor cand stateam la ea si asta arata cat de mult isi iubea familia.”

Kate a vorbit si despre modul in care suverana a ajutat-o. „A fost foarte generoasa pentru ca nu si-a folosit forta in opiniile ei, dar am simtit ca mi-a fost alaturi, indrumandu-ma cu blandete”, a spus ea.

Cum urmeaza Kate Middleton modelul Reginei Elisabeta a II-a: Ducesa va fi o regina adorata

Printul William si Kate s-au regasit cu Harry si Meghan Markle, pentru prima oara in aproape doi ani, avand mai multe aparitii comune cu ocazia funeraliilor reginei.

„Bunica mea a spus celebra fraza ca durerea este pretul pe care il platim pentru dragoste”

Printul de Wales a transmis un mesaj emotionant in care a oferit un omagiu pentru „Grannie” („Buni”): „Am pierdut o bunica. Si in timp ce voi plange pierderea ei, ma simt incredibil de recunoscator. Am beneficiat de intelepciunea reginei (…). Sotia mea a avut 20 de ani de indrumare si sprijin. Cei trei copii ai mei si-au petrecut vacantele cu ea si au amintiri care vor dura toata viata lor.”

„Mi-a stat alaturi in cele mai fericite momente. Si mi-a fost alaturi in cele mai triste zile din viata mea. Stiam ca va veni ziua aceasta, dar va fi nevoie de ceva timp inainte ca realitatea vietii fara Buni sa se simta cu adevarat”, a mai spus William.

El a adaugat: „Bunica mea a spus celebra fraza ca durerea este pretul pe care il platim pentru dragoste. Toata tristetea pe care o vom simti in urmatoarele saptamani va fi marturia dragostei pe care o simtim pentru extraordinara noastra regina. Voi cinsti memoria ei sustinandu-l pe tatal meu, regele, in orice mod pot.”

Foto: Instagram/The Royal Family