Cum sta Tom Hanks in caratina: Sotia a facut un playlist pentru izolare

1
De Maria Constantin
17 mart. 2020

Tom Hanks si Rita Wilson sunt in carantina de mai bine de o saptamana dupa ce au fost depistati pozitiv cu COVID-19.

Exista viata si dupa coronavirus, chiar si in carantina. Iar Tom Hanks si Rita Wilson sunt un exemplu de calm si organizare intr-o situatie-limita.

Cei doi actori, ambii in varsta de 63 de ani, depistati pozitiv cu COVID-19, au intrat imediat in carantina, iar vineri Wilson a distribuit un playlist pe care il ofera tuturor pentru a trece mai usor peste peste izolarea din aceasta perioada. Ea si-a intitulat selectia „Quarantunes” („Piese de caratina”), scrie InStyle.

Playlist-ul include cateva melodii proprii ale actritei, cantaretei si compozitoarei americane, dar si cateva piese potrivite pentru acest context, precum „So Far Away”, a lui Carole King, si „Survivor”, a celor de la Destiny’s Child.


Saptamana trecuta, Tom Hanks si Rita Wilson au fost diagnosticati cu Covid-19 in timp ce se aflau in Australia, unde starul avea filmari pentru un lungmetraj despre viata lui Elvis Presley. Starul a povestit pe Instagram ca au mers la medic dupa ce au avut simptome de raceala.

Cu o saptamana inainte, Rita Wilson a sustinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane si la Opera din Sydney.

Productia la care lucra Hanks a fost suspendata, iar cuplul se afla in izolare. „Noi, familia Hanks, vom fi testati, tinuti sub observatie si izolati atat timp cat sanatatea si siguranta publica o impun”, a scris actorul, promitand ca va reveni cu noutati.

Intr-un alt mesaj publicat pe Instagram, Tom Hanks a scris: „Avem Covid-19 si suntem in carantina ca sa nu-l dam altcuiva. Sunt oameni care s-ar putea imbolnavi grav. O luam pe rand, de la o zi la alta. Sunt lucruri pe care le putem face toti pentru a trece peste asta, urmand sfaturile expertilor si avand grija de noi insine si de ceilalti, nu? Nu uitati, in ciuda tuturor evenimentelor recente, in baseball nu exista lacrimi.”

Fiul celor doua staruri, Colin, a scris si el pe Instagram cateva cuvinte despre situatia parintilor sai: „Suntem recunoscatori pentru valul de sustinere din partea tuturor. Parintii mei primesc o ingrijire excelenta in Australia si sunt bine, au o stare de spirit buna, in circumstantele actuale. Chiar daca sunt in L.A. si nu i-am vazut de trei saptamani, suntem in legatura continua si am incredere ca se vor recupera complet.”

Tom Hanks si sotia lui, Rita Wilson, au Coronavirus

Si fiul cel mare, Chet, a scris pe Instagram despre situatia parintilor. „Salutare tuturor. Da, e adevarat, parintii mei au coronavirus. O nebunie… Amandoi sunt bine. Nici nu sunt foarte bolnavi. Nu sunt ingrijorati. Evident, trec prin toate masurile de precautie necesare. Nu cred ca e ceva de care trebuie sa ne preocupam. Apreciez ingrijorarea tuturor si gandurile bune. Cred ca totul va fi bine. Aveti grija de voi. Multa dragoste”, a transmis el.

Tom Hanks si Rita Wilson sunt casatoriti din 1988 si au patru copii: Chet Hanks, Colin Hanks, Truman Theodore si Elizabeth Hanks.

Foto: Getty Images.