De ce Printul William „nu il poate ierta” pe Printul Harry, potrivit un specialist in monarhie

1
De Georgiana Dorobantu
27 sept. 2022

Printul William si Printul Harry nu se vor impaca niciodata, este de parere un expert regal.

Mostenitorul tronului Marii Britanii „pur si simplu nu il poate ierta” pe fratele sau pentru faptul ca a parasit casa regala, spune Kate Nicholl, autoarea cartii „The New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, in cadrul emisiunii TV “Dan Wootton Tonight”.

„El a crezut mereu ca Harry va fi mana lui dreapta, iar acum este pe cont propriu. Slava cerului ca o are pe Kate alaturi”, a declarat experta in monarhie, citata de Page Six.

Relatia stransa dintre cei doi frati a inceput sa se destrame inainte ca Harry sa se casatoreasca cu Meghan Markle.

In septembrie 2017, atunci cand Harry a oferit indicii ca este pe cale sa o ceara in casatorie pe actrita din „Suits”, William l-ar fi intrebat „De ce grabeste lucrurile”, ceea ce l-a deranjat pe Harry, spune autoarea.

Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la indatoririle regale in ianuarie 2020 si s-au mutat in California.

Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry si-au concediat bona dupa doua zile

Relatia dintre frati a avut si mai mult de suferit dupa ce Ducele si Ducesa de Sussex au acordat un interviu exploziv pentru Oprah Winfrey in martie 2021. In timpul interviului, Harry a spus ca ii pare rau pentru tatal si fratele sau, care sunt „blocati” in rolurile lor din cadrul institutiei regale si nu pot renunta asa cum a facut el.

La randul sau, Meghan a sustinut ca a suferit de depresie si ca a fost la un pas de sinucidere, iar oficialii din cadrul Palatului nu au facut nimic pentru a o ajuta.

Recent, Ducesa de Sussex a pus paie pe foc printr-o declaratie pe care a facut-o intr-un intervi pentru The Cut. Meghan a spus ca ea si Harry au „deranjat dinamica ierarhiei” prin simplul fapt ca „exista”, iar acesta este unul dintre motivele pentru care au ales sa renunte la indatoririle regale.

Ea a mai dezvaluit in interviu ca nu a semnat niciodata un document care sa o impiedice sa vorbeasca despre experienta sa cu familia regala.

Specialistii au sperat ca Printul William si Printul Harry se vor impaca dupa decesul Reginei Elisabeta

Specialistii in monarhie au sperat ca cei doi frati sa-si refaca relatia dupa decesul Reginei Elisabeta, care a incetat din viata in data de 8 septembrie.

Regina Elisabeta i-a marturisit unui preot ca „nu are niciun regret”, in ultimele sale zile din viata

Fanii au fost incantati de faptul ca cei doi frati si sotiile lor si-au facut aparitia impreuna pentru a intampina miile de oameni veniti la portile Castelului Windsor pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @wales_sussexupdate

Cei patru au petrecut in jur de 40 de minute privind florile si mesajele lasate la portile castelului si au discutat cu unele persoane din multime.

Printul Harry a fost „umilit” de faptul ca initialele Reginei au fost scoase de pe uniforma lui militara

In ciuda gestului ce parea un semn de impacare, o sursa apropiata de Harry a declarat pentru Sunday Times ca desi s-au aflat unul in compania celuilalt, amandoi fratii s-au simtit „inconfortabil”, dar „toata lumea se straduieste” pentru ca situatia sa se imbunatateasca.

Foto: Getty Images