Motivul pentru care Meghan Markle si Printul Harry si-au concediat bona dupa doua zile

1
De Maria Constantin
25 sept. 2022

Dupa nasterea primului lor copil, Archie, in 2019, ducele si ducesa de Sussex au fost subiectul mai multor zvonuri despre relatia tensionata cu personalul care are grija de copiii lor.

O carte aparuta in 2020 sustine ca Meghan si Harry si-au concediat bona in chiar a doua noapte in care aceasta trebuia sa aiba grija de micul Archie. Potrivit volumului „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, angajata nu a corespuns standardelor cuplului.

„Meghan si Harry s-au simtit nevoiti sa renunte la bona in toiul celei de-a doua ei nopti de lucru pentru ca era neprofesionista si iresponsabila”, au explicat autorii volumului, Omid Scobie si Carolyn Durand, potrivit People.

Ducele si ducesa de Sussex au tocmit apoi o bona pentru ture de noapte, insa dupa experienta negativa pe care au avut-o cu prima angajata, nu si-au mai gasit linistea noaptea, mergand periodic sa vada daca Archie este bine.

Dupa cateva saptamani, Meghan si Harry au decis sa se ocupe singuri de ingrijirea nocturna a lui Archie si au angajat o bona cu program in timpul zilei.

Acum ducesa de Sussex sustine ca are o relatie foarte buna cu o fosta bona, relateaza Your Tango.

In primul episod al podcastului sau de pe Spotify, „Archetypes”, ea a vorbit despre zvonurile referitoare la relatia tensionata cu bonele, spunand ca nu a avut multe angajate care sa se ocupe de Archie, asa cum a scris presa in anii trecuti.

8 reguli pe care copiii lui Harry si Meghan Markle nu mai trebuie sa le respecte dupa ce ducii de Sussex au parasit familia regala britanica

Ducesa a vorbit despre fosta bona, Lauren, care a lucrat pentru familia sa pana la plecarea din Anglia, in 2020. Meghan a povestit ca Lauren a plans in hohote dupa un incident petrecut in timpul turneului din Africa de Sud. Bona s-a dus sa vada ce face copilul tocmai cand cuplul, care nu se afla in resedinta in care statea in timpul turneului, a fost anuntat ca a izbucnit un incendiu in camera copilului.

S-a dovedit apoi ca Lauren il luase pe Archie in brate si a coborat scarile cu el, cu gandul sa mearga sa ia o gustare – imediat dupa aceea, a izbucnit focul. Decizia bonei l-a pus, practic, pe Archie in afara pericolului.

„Bona noastra uimitoare, Lauren, avea lacrimi in ochi. Ea ar fi trebuit sa-l puna pe Archie sa doarma, dar a decis sa coboare putin cu el sa ia ceva de mancare de la parter”, a povestit Meghan.

Potrivit Your Tango, nu se stie daca Meghan si Harry au in prezent o bona. Cei doi, care mai au o fetita, Lilibet, nascuta in 2021, nu au mentionat daca au mai angajat o femeie care sa se ocupe de copii insa, dat fiind programul lor incarcat, este de presupus ca au apelat, totusi, la cineva care sa-i ajute.

Foto: Getty Images.