Ce a dezvaluit Printul William despre pasiunea micutei Charlotte

1
De Maria Constantin
16 sept. 2019

Ducele de Cambridge a vorbit la un eveniment caritabil despre pasiunea fiicei sale pentru unicorni.

Dintre sirene, elfi si alte personaje fantastice, micuta printesa Charlotte s-a indragostit de unicorni. Tatal ei a vorbit despre pasiunea ei in cadrul unui eveniment public.

Adresandu-se unei fetite la o actiune de caritate in sprijinul pompierilor, ce a avut loc la Harcombe House, Printul William a observat ca aceasta avea un mic unicorn de jucarie. „Fiica mea iubeste unicornii. Ii iubeste”, i-a marturisit el. Momentul a fost surprins intr-o inregistrare video postata pe Twitter.

Atractia micutei Charlotte pentru unicorni a fost deja remarcata de presa britanica, noteaza Harper’s Bazaar. In iulie, in timpul unui alt eveniment caritabil, King Power Royal Charity Polo Day, fiica ducesei Catherine a fost fotografiata tinand o gentuta roz Beanie Baby in forma de unicorn, al carei pret este de numai patru lire sterline (4,48 euro)

Printesa Charlotte si Printul George, portret adorabil in prima zi de scoala

In prima zi de scoala, cand a mers la scoala londoneza Thomas’s Battersea impreuna cu parintii si fratele ei mai mare, Printul George, Charlotte avea agatat de rucsac un breloc in forma acestui animal fantastic.

E normal, cumva, ca printesa Charlotte sa aiba o obesie pentru unicorni. Stema regala a Marii Britanii este formata dintr-un leu si un unicorn, leul reprezentand Anglia si unicornul Scotia.

Accesoriul cu paiete roz si alb, glitter si ochi decorati in curcubeu costa aproape 8 dolari si poate fi comandat de pe Amazon (livreaza si in Romania).

Foto: Getty Images