Printesa Charlotte si Printul George, portret adorabil in prima zi de scoala

1
De Maria Constantin
6 sept. 2019

Kate Middleton si Printul William au publicat pe Instagram o noua imagine cu Charlotte si George, facuta inainte de a pleca spre scoala.

Ducele si Ducesa de Cambridge au pastrat pentru admiratorii familiei regale o surpriza frumoasa, postand pe Instagram o noua fotografie cu copiii lor in prima zi de scoala. Este un portret adorabil in care Charlotte, in varsta de patru ani, si George (sase ani) zambesc inainte de a pleca de la Palatul Kensington spre scoala privata Thomas’s Battersea, din sudul Londrei.

Imaginea surprinde legatura stransa dintre micuta Charlotte si fratele ei mai mare, noteaza Harper’s Bazaar. „Sunt de varste apropiate si petrec mult timp impreuna. Interactiunile cu persoanele straine pot fi inselatoare, asa ca invata sa se bazeze unul pe celalalt”, a declarat o sursa pentru People.

Treptele de la intrarea Palatului Kensington sunt un decor obisnuit pentru fotografiile ducilor de Cambridge, noteaza Harper’s Bazaar. Cand George a mers prima oara la scoala, in 2017, el a pozat cu tatal sau, William, intr-o postura asemanatoare. Charlotte a pozat si ea in acelasi loc inainte de a merge la gradinita, in ianuarie 2018.

Imaginile cu cei doi copii ai ducilor de Cambridge in prima zi a noului an scolar au aparut in presa din toata lumea si au fost foarte apreciate pe retelele de socializare.

Printesa Charlotte a inceput joi scoala la aceeasi unitate de invatamant in care studiaza fratele ei. Printul George este elev al scolii Thomas din Battersea din anul 2017.

Scoala are 560 de elevi cu varste de 4-13 de ani, iar cursurile costa aproape 22.000 de euro pe an.

Foto: Instagram – @kensingtonroyal