Emily Ratajkowski a negat ca ar fi facut injectii pentru marirea buzelor fiind insarcinata

1
De Maria Constantin
26 ian. 2021

Modelul a vorbit despre modul in care i s-a schimbat corpul de cand este insarcinata.

O imagine pe care Emily Ratajkowski a postat-o vineri pe Instagram a trezit interesul multor fani care au vrut sa stie in ce luna e insarcinata si daca si-a facut injectii in buze.

Modelul in varsta de 29 de ani care asteapta primul copil cu sotul sau, Sebastian Bear-McClard, s-a fotografiat in oglinda cu telefonul, purtand un top rosu cu bretea pe un singur umar, scrie People.

„Nu poti sa-ti faci injectii cand esti insarcinata!”

Ratajkowski a raspuns mai intai la intrebarea despre fillerele faciale, spunandu-le admiratorilor ca nu si-a facut niciodata injectii in buze, dar nici nu judeca persoanele care isi fac.

„Nici nu poti sa-ti faci injectii cand esti insarcinata!”, a scris ea. „Circulatia sangelui se intensifica cu 50% la femeile insarcinate, de aceea au fata si buzele un pic umflate in timpul sarcinii”, a explicat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Modelul a mai scris ca a primit comentarii de la persoane care i-au spus ca pare sa fi fost mereu insarcinata, aluzie la buzele sale voluminoase. „LOL, da, sarcina dureaza 40 de saptamani, ceea ce sigur poate parea mult timp, dar am facut-o publica la jumatatea termenului si au trecut doar trei luni de atunci! De fapt, a trecut ciudat de repede pentru mine!”, a raspuns ea.

Ratajkowski a explicat apoi ca „e ciudat sa simti cat de mult ti se schimba corpul in termen de cateva luni” si ca a descoperit „un alt mod de a aprecia ce poate face acesta si cat este de frumos.”

„O sa sarbatoresc aici de cate ori o sa simt asta”, a promis ea.

Replica la care rade toata lumea

In ultima saptamana, Emily Ratajkowski si-a prezentat sarcina in doua postari pe Instagram, scrie People. Joi, ea a pozat intr-un costum de baie dintr-o piesa in timp ce se afla la bordul unui iaht. „Gravida la bord”, a scris ea langa imaginea respectiva. Cu cateva zile inainte, vedeta si-a prezentat silueta de gravida intr-un clip scurt in care aparea in bikini pe plaja.

Emily Ratajkowski este insarcinata pentru prima oara: „Nu voi dezvalui sexul bebelusului”

Emily Ratajkowski a dezvaluit ca este insarcinata intr-un eseu publicat de Vogue in luna octombrie. Ea a explicat atunci ca nu doreste sa dezvaluie sexul copilului. „Cand eu si sotul le-am spus prietenilor ca sunt insarcinata, prima lor intrebare dupa ce ne-au felicitat a fost: ‘Stiti ce o sa aveti?’. Ne place sa le spunem ca nu stim ce sex are pana va implini 18 ani si ca o sa-i anuntam atunci. Toata lumea rade la replica asta”, a scris ea.

Foto: Instagram/@emrata