Emily Ratajkowski este insarcinata pentru prima oara: „Nu voi dezvalui sexul bebelusului”

1
De Teodora Tirca
27 oct. 2020

„Nu vom sti sexul pana ce copilul nostru nu va implini 18 ani”, a spus modelul intr-un interviu considerat controversat.

Emily Ratajkowski a anuntat ca asteapta primul ei copil, insa nu are de gand sa dezvaluie genul bebelusului. Ea si-a aratat burtica intr-un videoclip tandru pentru revista Vogue, pe care spune ca il va pretui pentru toata viata.

Sursa: Instagram/@emrata

Intr-un eseu ce acompaniaza videoclipul, modelul si actrita in varsta de 29 de ani a explicat de ce nu are de gand sa vorbeasca despre genul copilului ei.

„Ne place sa raspundem ca nu vom sti genul pana cand copilul nostru nu va implini 18 ani si ca ne va anunta chiar el atunci. E o decizie pe care copilul nostru trebuie sa o ia”, a spus ea.

„Toata lumea rade de acest lucru. Exista un adevar in teoria noastra, totusi, unul care sugereaza posibilitati mult mai complexe decat orice organe genitale cu care se va naste copilul nostru: adevarul ca nu avem nicio idee cine – mai degraba decat ce – creste in interiorul burtii mele.

„Cine va fi aceasta persoana? Cui ii vom deveni parinti? Cum ne va schimba viata si cine suntem? Acesta este un concept minunat si terifiant, unul care ne face atat neputinciosi, cat si umili”.

Sotul ei, Sebastian Bear-McClard, cu care s-a casatorit in 2018, spune ca ii e frica de faptul ca daca vor avea o fiica, aceasta va simti presiunea sa fie la fel de curajoasa precum mama ei.

Insa scriind despre posibilitatea de a avea un fiu, Emily a spus: „Am cunoscut prea multi barbati albi care se plimba prin lume fara sa fie constienti de privilegiul lor si am fost traumatizata de multe dintre experientele mele cu ei”.

„Hai sa vorbim despre baieti; este socant sa ne dam seama cat de devreme baietii tineri se simt indreptatiti – indreptatiti la corpul fetelor si la lume in general. Ei au senzatia ca lumea le apartine. Nu ma tem sa cresc un „baiat rau”, pentru ca mi-am dat seama ca majoritatea barbatilor care abuzeaza de puterea lor fac acest lucru neintentionat.

„Dar sunt ingrozita sa cultiv din greseala neglijenta si lipsa de responsabilitate, care sunt atat de <<convenabile>> pentru barbati. Mi-e teama ca nu voi reusi sa-i insuflu valorile morale importante pentru vremurile dificile in care traim.”

Foto: Instagram/Emily Ratajkowski