Emisiunea preferata a Reginei Marii Britanii: nu pierde nicio editie!

1
De Maria Constantin
5 apr. 2022

Elisabeta a II-a obisnuieste sa se uite la televizor. Nu doar la programele serioase de stiri, cum ar fi de asteptat, ci si la cele de divertisment.

La varsta sa, 95 de ani, suverana Marii Britanii are o lista lunga de angajamente pe care trebuie sa le onoreze fizic si virtual, dar isi face timp si pentru ea. Unul dintre modurile in care isi petrece momentele de ragaz este sa bea o ceasca de ceai si sa urmareasca emisiunile TV preferate, relateaza Marie Claire.

Sotia Printului Charles, Ducesa Camilla, a dezvaluit ca regina adora show-ul de dans „Strictly Come Dancing”, transmis de BBC, si ca intreaga familie regala a votat in 2021 pentru perechea de dansatori invingatoare, Rose Ayling-Ellis si Giovanni Pernice.

Ce se intampla cand regina voteaza

Camilla, in varsta de 74 de ani, si Printul Charles (73 de ani) au vizitat saptamana trecuta platoul de filmare al telenovelei „EastEnders”, situat in Elstree Studios, Borehamwood, si au discutat cu echipa de productie, inclusiv cu actrita Rose Ayling-Ellis.

Potrivit Daily Mail, Camilla a felicitat-o pe Rose pentru evolutia ei. „Rose, vedeta de la ‘Strictly’. Am spus ca toti am votat pentru Rose, nu stiu cum ai facut toate acele dansuri”, a spus ducesa.

„Pot sa va intreb daca regina urmareste ‘Strictly Come Dancing?'”, a intrebat-o actrita. „Cred ca da. Probabil te-a urmarit”, i-a raspuns Camilla.

Sfarsitul unei epoci: Regina Elisabeta a II-a nu se mai intoarce la Palatul Buckingham

Incantata de complimentul primit, Rose a declarat pentru ziarul citat: „A fost foarte amuzant, fiindca este o mare admiratoare a ‘Strictly Come Dancing’ si a mentionat ca a votat pentru mine, ceea ce e tare dragut, si ca stranepotii sai s-au uitat.”

„A fost uimitor, atat de dragut. Ce mai, familia regala a votat pentru mine, uneori uiti cat de multa lume se uita la emisiune, sunt uimita”, a adaugat vedeta.

Serialul preferat al reginei

Regina are o slabiciune si pentru serialul „The Kumars at No 42”, care a fost difuzat timp de sapte sezoane, incepand din 2001 pana in 2014. Productia cu 53 de episoade in total a castigat premiul Emmy International in 2002 si 2003, iar in 2004 a fost distinsa cu premiul Peabody.

Jurnalistul Phil Jones a scris ca, in mod uimitor, Elisabeta a II-a recita unele dintre replicile bunicii, personajul interpretat de Meera Syal.

Foto: Instagram/@theroyalfamily