Eva Mendes: „Am renuntat la actorie pentru fiicele mele”

1
De Maria Constantin
23 oct. 2020

Vedeta a renuntat la actorie pentru a se dedica cresterii celor doua fiice.

Pauza de sase ani pe care Eva Mendes si-a luat-o de la Hollywood s-ar putea incheia in curand. Actrita a renuntat la actorie dupa venirea pe lume a celor doua fiice, Esmeralda Amada, in varsta de sase ani, si Amada Lee, in varsta de patru ani, pe care le are cu sotul ei, Ryan Gosling, noteaza People.

„Le aplaud pe femeile care pot face tot”

Intr-un interviu acordat ziarului Sydney Morning Herald, in cadrul promovarii unui eveniment organizat de Ronald McDonald House Charities, ea a dezvaluit ca se gandeste sa se intoarca in lumea filmului: „Simt ca ambitia aceasta nu m-a parasit niciodata, doar s-a indreptat asupra copilor”, a spus actrita in varsta de 46 de ani.

„Le aplaud si le admir pe femeile care le pot face pe toate, dar nu sunt una dintre ele si, din fericire, am posibilitatea de a nu munci. Realizez cat de norocoasa sunt ca am de ales. Am fost foarte fericita sa pot sta cu copiii mei, dar acum au patru si sase ani. Incep sa simt ca ambitia mea se intoarce”, a adaugat ea.

„Uneori parca am lucra intr-un hotel”

Mendes a vorbit si despre experienta cresterii acasa a celor doua fetite alaturi de sotul ei, Ryan Gosling (39 de ani) in timpul pandemiei de coronavirus. „Uneori parca am lucra intr-un hotel, iar oaspetii sunt nervosi si superiori si cer intruna de mancare. Iar cand se duc la culcare, noi ramanem sa facem curat si sa vorbim despre cum ne-au tratat in acea zi!”, a povestit actrita.

Ce isi doreste cel mai mult Eva Mendes de la sotul ei, Ryan Gosling

„Cand simtim ca gata, ne-a ajuns, ca toti parintii in aceasta perioada, ne reamintim ca sunt, totusi, vremuri bune, pentru ca suntem impreuna si in siguranta acum”, a adaugat ea.

Mai bine acasa cu barbatul meu

Mendes si Gosling sunt impreuna din 2011. Ei s-au cunoscut in timpul filmarilor la „The Place Beyond the Pines” si pastreaza o discretie maxima asupra relatiei lor si copiilor.

La inceputul lunii octombrie, Eva Mendes i-a raspuns ferm unui fan care a comentat la o postare a sa pe Instagram: „Trebuie sa-i spui lui Ryan sa te scoata mai des din casa”: „Nu, multumesc, sunt bine. Mai bine acasa cu barbatul meu decat oriunde in lume”, a scris ea.

Foto: Eva Mendes pentru New York & Company