Gwyneth Paltrow, confesiune surprinzatoare: „Nu am vrut niciodata sa divortez“

1
De Maria Constantin
27 mart. 2021

Actrita a dezvaluit ca nu si-a dorit sa se desparta de primul ei sot, Chris Martin.

Desi „decuplarea constienta” dintre Gwyneth Paltrow si Chris Martin a facut valuri in showbiz, fondatoarea platformei Goop a dezvaluit recent ca divortul a fost ultimul lucru pe care si l-a dorit.

In ultimul episod al podcastului „Anna Faris Is Unqualified”, Paltrow a vorbit despre despartirea de Chris Martin. Ea a marturisit ca nu si-a dorit ca mariajul lor sa se incheie, relateaza Harper’s Bazaar.

„Am invatat atat de multe din ceva ce a fost ultimul lucru din lume pe care mi l-am dorit”, a spus ea. „Nu am vrut niciodata sa divortez. Nu am vrut niciodata sa nu fiu casatorita cu tatal copiilor mei. Teoretic”, a adaugat vedeta.

„Am invatat mai multe despre mine”

Actrita in varsta de 48 de ani a mai spus ca despartirea a reprezentat o lectie importanta pentru ea. „Am invatat mai multe despre mine in timpul acestui proces decat mi-as fi putut imagina. Si pentru ca m-am concentrat pe responsabilitate, atunci am putut sa descopar cel mai uimitor barbat si sa contruiesc ceva ce n-am mai facut inainte”, a explicat Gwyneth, referindu-se la actualul ei sot, scenaristul de televiziune Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin au fost casatoriti timp de 11 ani si s-au despartit in 2014. Ei au doi copii: o fiica, Apple, in varsta de 16 ani, si un fiu, Moses, in varsta de 14 ani. Dupa divortul finalizat in 2016, actrita americana s-a casatorit cu Brad Falchuk, in timp ce solistul trupei Coldplay are o relatie cu Dakota Johnson.

Alt sot, o alta provocare

Paltrow a vorbit cu Faris si despre actualul sau sot, dezvaluind ca personalitatea acestuia reprezinta o provocare pentru ea. „Ma temeam, pentru ca el este genul care are nevoie de prezenta fizica, de intimitate si de comunicare intr-un mod cu care eu nu stiam cum sa ma descurc”, a spus ea.

„Eu cand ma cert cu cineva, tac si la revedere! Ies din camera. Iar el e genul ‘Nu, in niciun caz. Stam jos si rezolvam asta’. Si vrea sa fiu sincera cu mine intr-un mod care e dificil pentru mine, dar care ma ajuta mult sa evoluez”, a continuat vedeta.

Gwyneth Paltrow spune ca a-si creste copiii impreuna cu fostul sot nu e asa usor precum pare

Desi casnicia lor s-a incheiat de ani buni, Paltrow si Martin au o relatie amicala si isi cresc copii in cei mai buni termeni. Ea se intelege foarte bine cu iubita fostului sot, actrita Dakota Johnson, iar cele doua cupluri se intalnesc deseori.

Foto: Getty Images.