Harry si Meghan au lansat propriul portret, la doua zile dupa ce familia regala a publicat un nou portret oficial

1
De Georgiana Dorobantu
5 oct. 2022

La numai doua zile dupa ce Casa Regala Britanica a distribuit un nou portret oficial cu familia regala, fotograful Misan Harriman a distribuit o fotografie cu Ducele si Ducesa de Sussex, care stau unul langa altul, tinandu-se de mana.

Printul Harry si Meghan Markle au fost fotografiati tinandu-se de mana in timpul calatoriei lor in Marea Britanie, cu putin timp inainte de decesul Reginei Elisabeta a II-a.

„Ducele si Ducesa de Sussex, cu cateva momente inainte de a participa la deschiderea ceremoniei pentru @OneYoungWorld de luna trecuta”, a scris Harriman in postarea de pe Instagram.

Mantra lui Meghan Markle. Mesajul dupa care se ghideaza in viata sotia Printului Harry

Misan Harriman este un fotograf celebru si prieten apropiat al Ducilor de Sussex. El a realizat de-a lungul timpului sedinte foto cu staruri precum Rihanna, Angelina Jolie, Tom Cruise sau Giorgio Armani. Harriman este cel care a realizat si portretul oficial al lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex, publicat cu ocazia primei sale aniversari.

Harry, in varsta 38 de ani, poarta un costum negru in imaginea publicata de fotograf, iar Meghan, in varsta de 41 de ani, a purtat pantaloni rosii si o bluza cu esarfa, in aceeasi nunata intensa de rosu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

In timp ce fosta actrita din „Suits” pare sa fie cat se poate de serioasa, Harry zambeste subtil catre obiectivul camerei.

Fotograful a mai publicat un portret alb-negru cu Harry si Meghan

Fotograful a mai publicat un portret alb-negru al lui Harry si Meghan, realizat in culisele aceluiasi eveniment. Si in aceasta fotografie cei doi soti se tin de mana.

Mesajul ascuns pe care Harry si Meghan l-au transmis la procesiunea sicriului Reginei, potrivit unui expert in limbaj nonverbal

Ducii de Sussex au participat la summitul care a avut in Manchester, Marea Britanie, in data de 5 septembrie.

Dupa aparitia in cadrul summit-ului, cuplul a zburat catre Germania pentru a participa la evenimentul Invictus Games “Dusseldorf 2023 – One Year to Go”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

Dar calatoria lor a fost intrerupta brusc atunci cand Palatul Buckingham a anuntat pe 8 septembrie ca starea de sanatate a Reginei s-a inrautatit, iar Harry s-a dus de urgenta in Scotia, pentru a fi alaturi de bunica sa.

Regina a murit cateva ore mai tarziu, iar din pacate Harry nu a ajuns la timp pentru a-si lua adio de la ea.

Sophie Wessex, nora care i-a fost ca o fiica Reginei Elisabeta: Ii spunea „mama” si erau cele mai bune prietene

Harry si Meghan au participat alaturi de Printul William, Kate Middleton, Regele Charles si restul familiei regale la procesiunea solemna a sicriului Reginei, precum si la inmormantarea monarhului britanic. Ducii de Sussex au renuntat la statutul de membri activi ai familiei regale in anul 2020, ceea ce a dus la racirea relatiei dintre Harry si fratele sau, Printul William.

Noile fotografii ale cuplului vin la numai doua zile dupa ce palatul a publicat un portret cu Printul William, Kate Middleton, Regele Charles si Regina Consoarta Camilla. Cei patru formeaza in prezent nucleul familiei regale, dupa decesul Reginei Elisabeta, si dupa ce Harry si Meghan au renuntat la atributiile regale.

Foto: Instagram/ The Royal Family; Instagram/Misan Harriman