Jennifer Aniston a vorbit despre fostul sot: „Am o relatie foarte buna cu Brad”

1
De Denisa Toma
30 iun. 2021

„Vorbim si nu este deloc o atmosfera ciudata”, a declarat actrita in emisiunea The Howard Stern Show.

Jennifer Aniston este o femeie puternica si dovada vie ca, in timp, prin dezvoltare personala si multa capacitate de a ierta, poti fi in termeni buni cu un fost partener care te-a inselat.

Dupa despartirea intens mediatizata din anul 2005, fostii soti Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au reunit din punct de vedere profesional in luna septembrie a anului trecut pentru o masa rotunda si citirea scenica a filmului „Fast Times at Ridgemont High” (1982).

Evenimentul desfasurat prin videoconferinta, la care au participiat nume importante de la Hollywood, precum Morgan Freeman, Sean Penn, Matthew McConaughey, Julia Roberts sau Ray Liotta, a avut scopul de strange fonduri destinate luptei impotriva COVID-19.

Aniston, care a interpretat rolul Linda, si Pitt, care a interpretat rolul Brad, le-au oferit fanilor cateva momente intense, citind replici in care personajele lor flirtau.

Momentul a fost cu atat mai interesant cu cat Jennifer s-a adresat fostului sau sot cu numele personajului sau, care este si numele sau real. „Buna, Brad”, a spus ea cu un ton senzual exagerat. „Stii ca am crezut intotdeauna ca esti dragut. Esti foarte sexy! Vrei sa vii la mine?”, a continuat ea replica.

„Eu si Brad suntem amici, suntem prieteni”

In timpul unui interviu din cadrul The Howard Stern Show, Aniston a vorbit despre experienta placuta de la masa rotunda cu scop caritabil, spunand ca a fost distractiv si ca ea si Pitt sunt in termeni buni. „Eu si Brad suntem amici, suntem prieteni”, a spus Jennifer.

„Vorbim, si nu este niciun fel de senzatie ciudata, cu exceptia faptului ca toti cei care au privit momentul si-au dorit sa fie sau au presupus ca o sa fie”, a continuat ea. „Ne-am distrat si a fost pentru o cauza nobila”, a spus actrita.

Actorul Dane Cook, care a fost gazda evenimentului desfasurat online, a vorbit anul trecut despre intalnirea dintre cei doi fosti parteneri. „Ceea ce s-a vazut a fost exact ceea ce speram, adica o interactiune frumoasa dintre doi oameni incredibil de talentati”, a spus Cook.

Reuniunea la masa rotunda a venit dupa intalnirea la inceput de an dintre cei doi, la Premiile Screen Actors Guild, care au avut loc in ianuarie, cand Brad si Jennifer s-au intalnit accidental in culise si pareau sa aiba o interactiune amiabila.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DRESSBOX (@dressbox.ro)

„Sunt interesata sa gasesc un partener minunat”

Pe langa relatia de amicitie cu Brad, Aniston se pare ca este in termeni buni cu un alt fost sot, actorul si producatorul Justin Theroux, de care s-a despartit in februarie 2018. Jennifer a declarat ca ii place sa fie single si ca o posibila casatorie nu este ceva ce are in plan in viitor. „Sunt interesanta sa gasesc un partener minunat, sa ducem o viata placuta si sa ne distram impreuna. Este ceea ce ar trebui sa speram cu totii. Nu trebuie sa fie scris in piatra si sa existe documente legale”, a declarat actrita.

Foto: Getty Images.